2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بی بی چک منم توی شب 23 دوره و تو ماه اول اقدام هاله انداخت اصلا باورم نمی شد ولی الآن دخترم بغ ...

وای عزیزززززززززززززم چقد خوب و شیرین کاشکی منم مثبت باشه واقعی 

ما  3 تا   
عزیزم بی بی چک منم توی شب 23 دوره و تو ماه اول اقدام هاله انداخت اصلا باورم نمی شد ولی الآن دخترم بغ ...

ای جون قربون دخملت .

وای منم پنجشنبه موعدمه .دوروزه جوشای زیر پوستی ریز زدم .میگن واسه بعضیا علامت بارداریه.دلم میخواد بی بی بزنم زوده ولی

عکس بزار من عاشق بی بی مثبتم.اینقد از بی بی چک مثبت ذوق میکنم از بارداری و بچه ذوق نمیکنم😂😂😍😍

خودمم دوست داشتم نگهش دارم . هی دقت کنم ببینم فرقی میکنه یا نه . ولی مجبور شدم بندازم بره :/ 

تو محیط شرکت ضایع بود 

ما  3 تا   

تو از بندگان خوبی😢😢😢😢

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
اصلا از WC نیوردمش با خودم بیرون کاش میووردم لای دستمالی چیزی ولی 

حالا بیخیال این چیزا

ان شالله بارداری گلم😊

فقط محض اطمینان یه بی بی دیکه بزن ان شالله اکی بود برو آز

نیازمند معجزه
حالا بیخیال این چیزا ان شالله بارداری گلم😊 فقط محض اطمینان یه بی بی دیکه بزن ان شالله اکی بود برو ...

باشه چشم دو روز دیگه میزنم اگه پری نشدم . و اینکه ایندفعه اگه مثبت شد حنما عکسشو میزارم 

ما  3 تا