ما داریم سعی می کنیم بریم نیوزلند دیدم نوشته سرعت اینترنت کمه یا هزینه ها زیاده. این که میشه ایران! با سالی چقدر میشه راحت زندگی کرد یا سرعت اینترنت چقدر کمه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برووووو فقط بروووووو منم ببر😧😧😧😧😧مث ایران هیچجا نیست😥😬😠مطمین باش بهتره
آخه من فرانسه بودم اینترنت وای فای واقعا بد بود بدتر از ایران یعنی سرعت دانلود ۵۰ کیلو بایت بود اما چون ساختمون مون ماهواره داشت از اینترنت ساختمون استفاده کردیم و وای فای رو گذاشتیم کنار حالا نیوزلند هم ۵۰ کیلو بایت دانلود باشه که مرگه
واااا.داریم میریم نیوزلند سرعت کمه؟؟مگه برا سرعت نت داری میری.دغدغه قشنگتر نبود؟
آخه زیاد شنیدم ملت افسردگی گرفتن چون هیجان زندگی کم بوده می ترسم از چاله بیفتم توی چاه به شوهرم می گم از نیوزلند بریم یه کشور دیگه میگه نمیشه هی اساس مون روی کوفتمون باشه
آخه زیاد شنیدم ملت افسردگی گرفتن چون هیجان زندگی کم بوده می ترسم از چاله بیفتم توی چاه به شوهرم می گ ...
خب همون فرانسه بمون
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
آخه من فرانسه بودم اینترنت وای فای واقعا بد بود بدتر از ایران یعنی سرعت دانلود ۵۰ کیلو بایت بود اما ...
اخه مگه فقط اینترنته گلم ؟هزار تا موضوع دیگه هم هست واقعن زندگی اینجا داره وحشتناک سخت میشه هی خدا😧یه کار اداری کوچیک فقط داشته باشی پدرتو در میارن بخدا 😧😧
نمیشه به خاطر سربازی اومدیم ایران و بدبخت شدیم فرانسه برگشتن سخته مجبوریم باز هم تحصیلی بریم که کی حال درس خوندن داره برای همین کاری می خوایم مهاجرت کنیم