2789
اره حدیدا به اینجا معتاد شدم...خیلی خوبه

میدونی چرا حسرت میخورم .منم همیشه خیلی تودارم حتی با مامانم درددل نمیکنم.چند سال پیش به اشتباه با یکی از اقوام از حرفای دلم گفتم باعث شد زندگیم زیرو رو شه 

‏یه مرحله بالاتر از عشق اینه که مطمئن باشی در هر شرایطی دوستش داری❤️‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع مخالفت برای کاری تو خونه منو بده میکنن و ..جلو مامان بابام من رو خراب میکنن...اخه تو خونه من رو حتی بیشتر از داداش ام قبول داشتن و تو دخترا فقط من...خیلی حسودی میکردن..طوری که مامان بابام برای اینکه اونا کمتر حساس شن دیگه پیش شون تعریف منو نکردن یا متر تحویل گرفتن تا خوب شن...ولی باعث فاصله شده

میدونی چرا حسرت میخورم .منم همیشه خیلی تودارم حتی با مامانم درددل نمیکنم.چند سال پیش به اشتباه با یک ...

اره منم میگم کاش زودتر اشنا شده بودم... من حتی تو بچگی ام درد و دل نکردم ..ولی پارسال گفتم کی از خاتواده ام بهتر و بیشتر منو دوس دارن... درد و دل کردم و گند زدم به خودم

بعضی کارا وظیفه میشه به مرور کمکا رو کمتر کن آخه شاغلی به اندازه کافی خسته میشی درستش اینه که اونا ب ...

قبلا میگفتم نه ولی الان میگم بعید نیست حسادت کنن... من کل هزینه ای که بابت ازدواج ام بود خودم دادم... تنها هزینه واسه من کردن کلا با غذا و...5 میلیون شد البته 7 تومن که دوتومن اش رو خودم دادم...ولی اونا همه چی و تاپ میخواستن و هرچی خواستن هزینه کردن...بعد مامام ام وقتی برام دستبند خرید برای اینکه ناراحت نشن قیمت پایین تر گفت...خیلی دلم شکست ..مامان ام کار درستی کرد ولی از اونا ناراحت شدم...

بابت ازدواج خواهرم کوچیکم خیلی حرص خوردم ..پیش من مظلوم نمایی ...ولی نگ تو دلش داشت قند اب می کردن...من چقدر ناراحتی و دعوا باخانواده به خاطر اون که این پسره قیافش خوب نیست و خانواده اش گفت احترام نمیگیرن...بابام گفت اشتباه میکنی گوش ندادم ...دیدم اومد گفت چته!!! خیلی خوبه و من راضی ام ولم کن...از این بهتر مگه هست...ازبس خدشحال بود که نگو... 

الکی نقش با حیاروهم بازی کرد...حرفهاش رو از طریق من منتقل میکرد منفی ها و بعد خودش رو اروم جلوه داد

عزیزم معلومه خیلی مهربون دلرحمی 

دیروز خیلی دلم شکست...خواهرم میخواست بره خرید واسه لباس نامزدی...بهش گفتم نکنه بابا دستش خالی باشه  این کارت پس اندازم هر لباسی دوس داری بخر...نکنه لباس گرونی دلت بخواد و دلت نیاد از بابا بگیری ...گفت باشه..بعد لباس خرید با پول بابا..گفتم خوب میخرید و.. دیگه نپرسیدم چند گرفتی...اصلا نمیپرسم ازش کلا ها... نشونم هم ندادش...بقیه دیده بودنش...رفت ارایشگاه گفتم چه شیکه چند گرفتی؟ گفت 300 بعد منتظر بودیم بدگرده پیش بابام بودم گفت 500 خریده !!!و کفش هم خریده 100 و خورده ای. ا ایشگاه هم نگفت چنده  که بابام گفت 400 همین الان کشبد!!! گفت ارایش نامزدی میتونست کمتر باشه درک نمیکنه...برگشت گفتم گفتی واسه مراسمه که 400 گرفته؟ داد و بیداد و دعوا تو چرا میدونی من 400 دادم...حالا من ارایشگاه رو بهش پیشنهاد دادم و رفت اونجا

من جهیزیه خودم با پول خودم خریدم... اونا کلی بابای بازنشیته  مستاحر منو پیاده کردن...بعد هی میان پیش من فلانی گفته به بابام فشار میاد ماها درک نداریم...فلانی کارمنده جهیزیه خواهرش رو داد!!! فلانی بهمان

دیروز خیلی دلم شکست...خواهرم میخواست بره خرید واسه لباس نامزدی...بهش گفتم نکنه بابا دستش خالی باشه & ...

کامل درکت میکنم من با اینکه بچه سومم اولین نفر ازدواج کردم همه چیز و کمترین یا اصلا نگرفتم واسه اینکه پدر و مادرم سختشون نشه ولی خواهرم و برادرام همه جوره از بابام میکنن من همین الانم اگه بابام یه چیز کوچولو واسه بچه هام بگیره باهاش حساب میکنم میدونی دلم نمیاد خیلی زحمت کشیده دوست دام فقط پولشو خرج خودشو مامانم کنه هیچی تو دلشون نزارن نه خرج کس دیگه

کامل درکت میکنم من با اینکه بچه سومم اولین نفر ازدواج کردم همه چیز و کمترین یا اصلا نگرفتم واسه اینک ...

منم همینم به خدا...خداروشکر شوهرم ادم خوبیه والا من و یکی از خواهرام باهم ازدواج کردیم اون تمام و کمال خریدن براش ..منم خریدم ولی با پول خودم...همسدم اتفاقا استثلال کرد و قبل خودم گفت همه چی با خودمون دوتایی..الانم من نمیزارم که یه پفک برام بخرن...فقط وقتی سوهرم نیست منو میرسوندن و میاوردن که از بس یه حورایی بهم گفتنش میخوام هرحور شده ماشین بخرم..

کامل درکت میکنم من با اینکه بچه سومم اولین نفر ازدواج کردم همه چیز و کمترین یا اصلا نگرفتم واسه اینک ...

عزیزپ اگه وقت داری برام نظر بزار...خیلی ناراحتم

اونهفته بابام پولی که واسه بازنشستگی بهش میدادنو گرفت واسه داداشام هر کدوم یه ماشین خرید و ۲۰میلیونم وام خواهرم که بابام ضامنشون بود و اونا پرداخت نکرده بودنو پرداخت کرد.بعد اومدن خونه من. البته  با بابام اینا تو یه محله ایم و روزی چند بار همو میبینیم گفت فقط تو واسمون دختر خوبی بودی تا الان.ازت  خجالت میکشیم تا حالا هیچی ازمون نخواستی تصمیم گرفتیم پولی که اضاف اومده رو بدیم به تو خیلی ناراحت شدم پیشونیشونو بوسیدم گفتم شما سایتون بالا سرم باشه دنیا رو دارم من هیچی نمیخوام برید مسافرت با پولتون خوشبگزرونید من جز خوشی شما هیچی نمیخوام