2777
2789
عنوان

رنگ زدم م هام

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 73 پست
واقعا؟؟؟؟بهتون اعتماد میکنم خداکنه ج بده

😄😄ببخش اشتباهی اون دوستمون جواب دادم اره رنگ بزار گلم از سری زیتونی بزار اینبار اول ساقه موهاتو بزن بعد ریشه چون رنگت یکدسته همه رو یکدست بزاری ریشه رنگش روشن میشه  

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😄😄ببخش اشتباهی اون دوستمون جواب دادم اره رنگ بزار گلم از سری زیتونی بزار اینبار اول ساقه موهاتو بز ...

از اول میگید چیارو قاطی کنم ممنونم

الهم العجل الولیک الفرج.
یعنی به موهای اصلیم میرسه.اکسیدان چند درصد باشه مارک واریاسون هم مهمه؟؟؟رنگ زمینه موهامم تغییر میکنه

نه شما رنگ بزار با اکسیدان ۹درصد مارکش مهم نیس رنگ بزاری موهات از قرمزی در میاد

من الان  موهامو قهوه ای شماره ۴ رنگ زدم که تیره شده رنگ موی شما رو دیدم دلم خواست خیلی به نظرم ...

اصلا اینطور نیست به قرمزی میزنه من خیلی حساسم وهمیشه هم خراب میشه

الهم العجل الولیک الفرج.
نه شما رنگ بزار با اکسیدان ۹درصد مارکش مهم نیس رنگ بزاری موهات از قرمزی در میاد

ممنونم دوست عزیزم اگه اون روش بزنم چه اتفاقی میافته دوست دارم رنگ مشهام هم پاک بشن

الهم العجل الولیک الفرج.
نه ۹درصد بگیر چون دکلره داری به موهات اسیب نزنه

ارغوان خانم لطفا یه راهی هم برای من بگو روشن تر بشه موهام قهوه ای ۴ زدم تیره شده این درسته که میگن با جوش شیرین بشوری روشن تر میشه؟

جانم فدای آن پیر فرزانه
از اول میگید چیارو قاطی کنم ممنونم

😊😊😊یه رنگ زیتونی بگیر با اکسیدان شماره۲ بعد اول ساقه موهاتو رنگ بزار یه ربع بعدش ریشه موهات .

مش هات دوروز اول خیلی تیره تر از زمینه موهات میشه اما دوبار که بری حموم خیلی خوشرنگ میشه قرمزی موهاتم بارنگ زیتونی گرفته میشه .

ارغوان خانم لطفا یه راهی هم برای من بگو روشن تر بشه موهام قهوه ای ۴ زدم تیره شده این درسته که میگن ب ...

با جوش شیرین امتحان نکردم ولی راهی که بخوای موهات روشن بشه بدون دکلره اینه که کم کم شماره رنگتو ببری بالا مثلا اینبار ۷ بزار سری بعدی ۹

اگه الان میخوای روشنش کنی یه بار ۳صفر بزار بعد روش یه رنگ شماره ۹ بزار زیاد زیاد روشن نمیشه ولی خیلی بهتر از دکلره ست

😊😊😊یه رنگ زیتونی بگیر با اکسیدان شماره۲ بعد اول ساقه موهاتو رنگ بزار یه ربع بعدش ریشه موهات . مش ...

اگه بخوام موهام قهوه ای تیره بشه خوشرنگ بشه چه رنگی برنم وهم رنگ مشها هم بگیره

الهم العجل الولیک الفرج.
ممنونم دوست عزیزم اگه اون روش بزنم چه اتفاقی میافته دوست دارم رنگ مشهام هم پاک بشن

اون روش هم یه جور روش فوریه دوام زیادی نداره امکان داره رنگت برگرده بیشتر برای زمینه دکلره استفاده میشه جواب میگیری ولی شاید مجبورشی دوباره تکرارش کنی

اگه بخوام موهام قهوه ای تیره بشه خوشرنگ بشه چه رنگی برنم وهم رنگ مشها هم بگیره

دودی زیتونی شماره۴و۵

چون الان موهات ب قرمزی میزنه هر رنگ قهوه ای بزاری تشدید میکنه قرمزی رو