2777
2789
عنوان

رنگ زدم م هام

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 73 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دودی زیتونی شماره۴و۵ چون الان موهات ب قرمزی میزنه هر رنگ قهوه ای بزاری تشدید میکنه قرمزی رو

دوتا رنگارو به اندازه بزنم؟این مخلوط قهوه ایی تیره میشه؟دوکلره ها رو هم رنگ میگیره.اکسیدان چند باشه؟

الهم العجل الولیک الفرج.
دوتا رنگارو به اندازه بزنم؟این مخلوط قهوه ایی تیره میشه؟دوکلره ها رو هم رنگ میگیره.اکسیدان چند باشه؟

اره یک اندازه بزن شماره۴ بزن اگه تیره میخوای

اکسیدان شماره ۲

میگم مش ها خیلی تیره میشه روز اول بعد رنگش به مرور کمرنگ میشه ولی دیگه سفید نمیشه یه جور هایلایت در میاد

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
اره یک اندازه بزن شماره۴ بزن اگه تیره میخوای اکسیدان شماره ۲ میگم مش ها خیلی تیره میشه روز اول بعد ...

ممنونم دوست عزیز.ببخشید این همه سوال.دیروز ازیکی از اشناها که تازه اریشگاه زده سوال کردم چیکارکنم اصلا ج ندا قبل اینکهمشو بزنم.بنظرتون این ترکیب رنگی که گفتین کی بزنم که لسیب کمتری بزنه موهام.

الهم العجل الولیک الفرج.
ممنونم دوست عزیز.ببخشید این همه سوال.دیروز ازیکی از اشناها که تازه اریشگاه زده سوال کردم چیکارکنم اص ...

فدات گلم یکی دروز فاصله باشه بزن هیچ اتفاقی نمیفته

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

خواهش عزیزم.حاملگی فوق العاده سختی داشتم حامله که شدم جمع کردم الانم بچه داری میکنم😊😊😊😊

خواهش عزیزم.حاملگی فوق العاده سختی داشتم حامله که شدم جمع کردم الانم بچه داری میکنم😊😊😊😊

سلام ارغوان جون موهامو چندتا مش اضاف کردم به پیشنهاد همون کسی که موهامو رنگ زده بود.خیلی بهتر شد ولی باز زمینش روشنه 

الهم العجل الولیک الفرج.