2777
2789
عنوان

رنگ زدم م هام

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 73 پست
یاخدا ولی بعید میدونم جلو موهام که اصلا مش درنیومده معلوم نیست موهام که کلا پوکید

رنگ از سری m بزار زیتونی تا قرمزی موهاتو بگیره اگه تیره میخوای m4 بزار

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین استارتر موهای منو به پایه رسوند یه رنگ خوشگل گذاشت که توش ارغوانی داشت رفتم عروسی اومدم شستم ار ...

دوکلره همین خاصیتو داره مگر اینکه رنگ خوب بزنی  این رنگا فانتزیه.الان سه سال مزدوج شدم تاحالا چندبار رنگ زدم به این کلم هیچکدام قشنگ نشد.به چه امیدی این رنگو زدم موهام کامل مشکی شده بود رنگای قبلی رفته بود

الهم العجل الولیک الفرج.
عزیزم واریاسیون دودی بگیر با یه پیمانه اکسیدان یه پیمانه آب یه پیمانه شامپو قاطی کن مثل شامپو بزن به ...

میترسم از این بدتربشه

الهم العجل الولیک الفرج.
عزیزم واریاسیون دودی بگیر با یه پیمانه اکسیدان یه پیمانه آب یه پیمانه شامپو قاطی کن مثل شامپو بزن به ...

شماخودتون امتحان کردین این دوشو.زردی دکلره رومیگیره؟

الهم العجل الولیک الفرج.
میترسم از این بدتربشه

از این بدتر نمیشه میتدنی همون کاری که به دوستمون گفتمو با واریاسیون زیتونی انجام بدی فقط قرمزیش کمتر بشه ولی رنگ بزاری دوامش بیشتره زیتونی تیره یه قهوه ای بدون قرمزی بهت میده مش هات روز اول خییییلی تیره میشه اصلا نگران نشو دوبار بشوری با شامپو فوق العاده میشه این تجربه من بود😉

واقعا؟؟؟؟بهتون اعتماد میکنم خداکنه ج بده

انشالله خوب میشه عزیزم فقط حواست باشه تیره تیره نکنی جلو آیینه باش مدام چک کن تا۱۰ دقیقه جواب میده صددرصد

انشالله خوب میشه عزیزم فقط حواست باشه تیره تیره نکنی جلو آیینه باش مدام چک کن تا۱۰ دقیقه جواب میده ص ...

یعنی به موهای اصلیم میرسه.اکسیدان چند درصد باشه مارک واریاسون هم مهمه؟؟؟رنگ زمینه موهامم تغییر میکنه

الهم العجل الولیک الفرج.