2777
2789
بله متوجه شدم😂😂😁

تازه اون خانمی که از شوهرش ۸ سال بزرگتره همیشه میگه من دخترمو به مرد کوچکتر از خودش میدم  چون مرد همیشه حوصله داره و دخترمو پیر نمیکنه   اگه این زنو ببینی الان ۴۶ سالشه از هگه لحاظ حتی قیافه و استیل شبیه یه ۲۹ سالست  چون شوهرش کوچکتره به خودش میرسه و بچگانه فکر میکنه   جوون مونده  من که هوس مرد جوون میکنم میبینمشون   ولی بستگی به خودت داره  باید بیشتر فکر کنی

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
بله ازدواج

بالای 7سال خیلی زیاده من و شوهرم 10سال اختلاف سنی داریم اون همه خوشیاشو کرده الان فقط بفکر کار و مول دراوردنه اما من مثلام دلم میخاد بریم تفریح گردش شهربازی.بعضی موقعا هم میریم بیرون اصلا خوش نمیگذره

پونیووووووو    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني براتون اختلاف سن مهم نيست؟

نه زیاد البته من جون احلاف سنم با شوهرم فقط4ساله اینطور میگم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
منم شوهرم ۱۲سال بزرگتره اگه زودتر بچه میاوردم بهتر بود الان ۳۷سالشه نی نیش ی ماهش نشده🙁

ولی در کل

تو رابطه ها چیزی که آدمارو بیشتر آزار میده قد و وزنو سن و قیافه نیس، نگاها و حرفای اطرافیانه

من و شوهرم هم سنیم..خیلی از نظر اخلاقی با هم فرق داریم..من تو خیلی از مسائل پخته تر از اون عمل میکنم به قول معروف حواسم به همه چیز هست ولی تو ظاهر اصلا بروز نمیدم که فکر کنه کنترلش میکنم..از وقتی با شوهرم ازدواج کردم خیلی سرحال تر شدم سرزنده تر شدم..اون مهربونه شاده شیطونه..منم مثل خودش کرده البته اونم بعد ازدواج خیلی از اخلاقای خوبه منو برداشت کرده..در کل احساس میکنم بهترین مکمل واسه هم هستیم خدارو شکر

❤️              

من متوجه فرق خودم و شوهرم هستم وچون زنم خودمو با اون هماهنگ میکنم ...شوهرم همیشه میگه ما خیلی به هم میایم...نظر کسای دیگه هم اینه که خیلی به هم میایم ۴ سالم هست ازدواج کردیم یه دختر۱۹ ماهه هم دارم

❤️              

اینم بگم من خودم مخالف صد در صد مرد با سن کمتر یا هم سن بودم..ولی الان میگم خدارو شکر خیلی خوبه مرد ...

دقيقا منم همين فكر رو ميكردم قبلا ولي الان ديدگاهمو دارم تغيير ميدم