2777
2789
بزرگتريد بده؟ منم همين سؤال رو دارم كوچيكتر باشه بده؟

نمیشه صد در صد گفت بده اما خب راحتم نیس 

یه مشکل بزرگش اینه که جون بزرگتری هرچی بگی منطقیم باشه شوهرت فک میکنه داری تو کنترلش میکنی بزرگتر بازی درمیاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه صد در صد گفت بده اما خب راحتم نیس  یه مشکل بزرگش اینه که جون بزرگتری هرچی بگی منطقیم باش ...

ببخشيد اين سؤال رو ميپرسم شما پشيمون نيستيد از اينكه با فرد كوچيكتر از خودتون ازدواج كرديد؟

بزرگتريد بده؟ منم همين سؤال رو دارم كوچيكتر باشه بده؟

زن گوچکتر باشه  خوبه   ما تو فامیلمون سه تا خانم هستن که از شوهرشون بزرگترن به تریب ۱۰ و ۸ و ۲ سال  زندگی عالی دارن و خانمها راضین یکیشون میگفت شوهر جوون ادمو جوون نگه میداره  اگه مرد بزرگتر باسه تو سن بالا دیوانه کنندس

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
ببخشيد اين سؤال رو ميپرسم شما پشيمون نيستيد از اينكه با فرد كوچيكتر از خودتون ازدواج كرديد؟

نه پشیمون نیستم چون شوهرم واقعا عاقل و پخته س و خیلی اخلاقای خوبی داره اما خب گاهی هم ناراحت میشم

زن گوچکتر باشه  خوبه   ما تو فامیلمون سه تا خانم هستن که از شوهرشون بزرگترن به تریب ۱۰ و ۸ ...

ببخشید منظورم زن بزرگتر باشه  خوبه 🤣🤣🤣

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄