2777
2789
این حرفا قدیمی شده   بریزینش دور

اتفاقا   جدیدا اینطور شده.   من   جایی کار میکنم    ک کنارمون مشاور های  خیلی  خوبی هستند.   حتی اساتید دانشگاه هم این  نظر رو دارند  و میگند مرد باید 4 سال از سن واقعی خودش  پایین تر حساب بشه حالا شما نظرت چیز دیگس مربوط ب خود شماست

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا   جدیدا اینطور شده.   من   جایی کار میکنم    ک کنارمون ...

تو هم چشمت به دهن چارتا مشاور و استاد دانشگاه باشه   نمیخوام بهت توهین کنم درضمن همسرم ۹ سال ازم بزرگتره ولی  برای ادمایی که هر چی بهشون املا میشه رو میپذیرن و خودشون به شرایط خودشون اشراف ندارن  متاسفم   جامعه ی الان یه جامعه مدرنه  تصمیمات ادما به هزاران پارامتر مختلف ارتباط داره   در ضمن تو ازدواجی که مرد کوچکتره  زن همیشه سرحاله  متاسفم برای اونایی که این افکار سنتی رو رواج میدن  و به جنس خودشون احترام نمیذارن چون ازدواج مرد بزرگتر نوعی ظلم به ما زنهاست  

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
تو هم چشمت به دهن چارتا مشاور و استاد دانشگاه باشه   نمیخوام بهت توهین کنم درضمن همسرم ۹ سال از ...

شما انگار دوس دارید نظراتتون رو تحمیل کنید!!!!!    خوب  نگاه میکردید گفتم  بنظرم  اینطور بهتره  شما گفتید   قدیمی شده گفتم ن تنها نظر من بلکه نظر کسانی هم ک علمشو دارند اینه!!!!    جامعه ما   خیلی بلاهایی ک سرش میاد از اینه ک مردم حس میکنن در  هر زمینه ای   علم دارند و ب عالمش  مراجعه نمیکنند.    عقل حکم میکنه   وقتی  چیزی رو   علمشو نداری  ب عالمش  مراجعه کنی  این املا نیست.  رفتار شماهم خوب نیست  هر کس  عقیده ای داره  من   رویه ای ک دارم  اینکه  تو مسائلی ک   عالم ب علمش وجود داره   مراجعه کنم و بعد   عقلانی  انتخاب کنم.    شرعی هم  بخاید نگاه کند   پسر دیر تر از دختر به  بلوغ میرسه!!!!     من قصد تحمیل ندارم      ولی   خب نمیدونم انگار ب شما بر خورده!  موفق باشید 

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼