2821
2789
یعنی هر کی نماز نخونه میره جهنم؟  پس ادیان دیگه چی؟  نظراتت کاملا محترم و متین🙏🙏🙏❤️❤️ ...

تشخيص اين که کي ميره بهشت کي ميره جهنم کار ما نيست

اما وقتي ديني وجود داره که کامل ترينه بر همه واجبه که از اون دين اطاعت کنن

شما و همه کساني که اين شبهه رو تو ذهنشون داره که پس بقيه اديان چي؟

مبحث "پلوراليزم ديني" رو بخونن

آقاي سبحاني در اين زمينه کتاب دارن و کلي از علما

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بندگی چیه دقیقا اطاعت هم که هر کسی که شکر گذار باشه اطاعت میکنم خدا کجا گفته 5 بار برام نماز بخون؟ ...

دوست عزيز

خوبه بدون آگاهي حرفي نزنيم

چون شما رو فردي مودب ديدم دارم جواب تون رو ميدم

وگرنه اينجا خيلي ها گفتن قرآن و نماز و ... رو قبول ندارن ولي من ميدونستم بحث باهاشون بي فايده س

من رشته م علوم قرآن و حديثه

ما واحدهاي زيادي گذرونديم تا اثبات کنيم قرآن تحريف نشده

در مورد احاديث هم ، بعضي از احاديث متواتره و راويانش زياد و معتبرن

که اونا رو اصلا نميشه رد کرد

بله من هم قبول دارم بعضي از احاديث در طول زمان دچار تحريف شده ولي ما در حديث شناسي اين احاديث رو از اونايي که سندشون محکمه تفکيک کرديم

کافيه کمي راوي و سلسله سند رو بشناسيم

من نميتونم ۴سال درس خوندنمو تو يه کامنت بگم اما ميتونم لااقل اينو بگم 

خيلي راحته بشينيم تو خونمون بدون حتي خوندن يک منبع حديثي متقن، راحت بگيم از کجا معلوم اينا همش دروغه و....

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
نه گلم من زرتشتی نیستم اما به نظرم همین یک جمله کاملترین سرلوحه برای زندگی سالمه من شیعه ام اما میگ ...

شيعه بعني پيرو اهل بيت عليهم السلام

اهل بيتي که هيچ يک از رواياتشون رو قبول ندارين چطور مي شناسيد؟

اگه احاديث رو مطلقا قبول ندارين پس از کجا ميدونيد ائمه اي وجود دارن؟

اصلا از کجا معلوم امام حسين دروغين نباشه و جعل سند؟

تو قرآن اومده؟؟؟؟

اگر بخواين مطلقا حديث و روايت رو رد کنيد کل باوراتون خدشه دار ميشه....

ضمنا واقعا با مثلا کردار نيک خودتون تشخيص ميديد بهترين کار چيه؟

يعني واقعا هيچ وقت تشخيص شخص شما اشتباه نيست؟

عقلتون هميشه درست تصميم مي گيره؟

انسانها ديدگاه هاي مختلفي دارن همه هم از نظر خودشون کردارشون نيکه

آيا کسي نبايد جزئيات اين کردار نيک رو بگه؟؟؟؟

حد ها مرزها و نکاتش رو تبيين کنه؟

واقعا با همين يه عبارت همه عقل ها درست عمل مي کنن؟

اينو بزاريد کنار دين اسلام که حتي در مورد ايستاده آب نخوردن هم مطلب داره و اينقدر ريز جزئيات سبک زندگي رو تشريح کرده

البته منم مطالعاتم زیاد بوده در این زمینه

خب شکر خدا

پس شما هم منابع حديثي رو مي دونيد، تخصصي اين مباحث رو پي گرفتيد

چقدر رجال خونديد؟

رجال راوي حديث رو ميشناسيد؟

انواع حديث رو مي دونيد پس حتما

پس نيازي نيست زيره به کرمان ببرم.

روزی ده ها بار به خاطر شکم سیرم، لباس تنم، سقف بالا سرم و و و...  به زبون خودم از خدا تشکر می ...

عزیزم خدا ازمون خواسته درکنار اینکه زبانا شکرگذاری کنیم در کنارش نماز بخونیم. اولین سوال روز قیامت هم نمازه نماااز. خدا محتاج نماز ما نیست ولی ما به نمازش احتیاج داریم و خیلی دلایل دیگه و به خاطر همین واجبه. نماز قشنگترین و بهترین راه بندگی و شکرگذاریه. البته اینو من نمیگم خدا گفته☺ حالا باز خوددانی چی بگم. وقتی زورمون میاد واسه خدا رکوع و سجود کنیم به نظرت کار درستیه در مقابل این همه نعمتی که خدا به ما داده؟ و در قبالش فقط یه چیز از ما خواسته" نماز".  خود خدا اینو خواسته. حالا اینجوری توجیح نکن خودتو عزیزم. سعی کن نمازت رو بخونی مطمئنا آثارشو تو زندگیت میبینی😘

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
یعنی هر کی نماز نخونه میره جهنم؟  پس ادیان دیگه چی؟  نظراتت کاملا محترم و متین🙏🙏🙏❤️❤️ ...

عزیزم خدا تو قرآن گفته دین نزد من اسلام و به غیر از این دین دیگری مورد قبول من نیست. دقیقا تو قرآن اومده  اونم چندباار. خدا پیامبر و رسولش رو واسه همین فرستاد که در عین اینکه دین های قبلی رو بپذیره فرمود این دین کاملتره و باید از این پیروی بشه. تو خیلی از آیه های قرآن خدا فرموده ای پیامبر غمگین نباش به خاطر اینکه تورو مورد تمسخر قرار میدن و انکارت میکنن وظیفه ی تو فقط ابلاغ رسالت هست.

وجای دیگه میفرماید لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی ......     هیچ اجباری در دین نیست . ما راه درست را از بیگانه مشخص کرده ایم. هرکه خدا را ولی خود قراردهد و به ریسمان الهی چنگ زند رستگار شده و هرکه شیطان را دوست خود قراردهد در آتش جهنم معذب خواهد بود. 

تو یکی از سوره های کوتاه فکرکنم زلزله خدا فرموده هرکه ذره ای کار نیک کنه پاداشش رو میبینه و هرکه ذره ای بدی کنه جزاش رو میبینه. 

حالا باتوجه به این آیات متعدد که خدا فرموده دین مورد پذیرش من اسلام. دیگه ما خودمون راهمون رو انتخاب میکنیم. چون خدا اجبار نکرده قدرت عقل و تفکر به ما داده. الان دوره ای نیست که همه تو جهل باشن. اینترنت تکنولوژی و خیلی چیزای دیگه باعث میشه بالاخره آدم در مورد ادیان مختلف بدونه. کسی که میدونه خداگفته اسلام مورد پذیرش منه و پشت میکنه اون خودش مقصره و طبق آیات قرآن وارد جهنم میشه. حالا اون کسی که واقعا هیچ اطلاعی از ادیان نداره و حتی به گوشش هم نخورده اون مورد بازخواست نیست چون هیچ اطلاعی نداشته. و الان هم شاهد این هستیم که تو خیلی از کشورهای دیگه مسلمان میشن چون تحقیق میکنند در مورد ادیان مختلف و در نهایت به اسلام میرسند.

و درآخر اینکه خدا هرچیزی رو فقط واسه ما بنده هاش خواسته. بهترین چیزارو به ما هدیه داده فقط از خواسته در برابر دستوراتش اطاعت کنیم. همین.

حالا این تویی که راهت رو انتخاب میکنی عزیزم کسی نمیتونه مجبورت کنه. فقط امیدوارم همه بهترین راه رو انتخاب کنیم❤

خودمم سوالات بی جواب زیادی دارم که درحال تحقیقم.یکی از سوالام همینه.

اینو واسه دوستمون ریپلای کردم  که گفت ادیان مختلف چی میشه. 

عزیزم خدا تو قرآن گفته دین نزد من اسلام و به غیر از این دین دیگری مورد قبول من نیست. دقیقا تو قرآن اومده  اونم چندباار. خدا پیامبر و رسولش رو واسه همین فرستاد که در عین اینکه دین های قبلی رو بپذیره فرمود این دین کاملتره و باید از این پیروی بشه. تو خیلی از آیه های قرآن خدا فرموده ای پیامبر غمگین نباش به خاطر اینکه تورو مورد تمسخر قرار میدن و انکارت میکنن وظیفه ی تو فقط ابلاغ رسالت هست.

وجای دیگه میفرماید لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی ......     هیچ اجباری در دین نیست . ما راه درست را از بیگانه مشخص کرده ایم. هرکه خدا را ولی خود قراردهد و به ریسمان الهی چنگ زند رستگار شده و هرکه شیطان را دوست خود قراردهد در آتش جهنم معذب خواهد بود. 

تو یکی از سوره های کوتاه فکرکنم زلزله خدا فرموده هرکه ذره ای کار نیک کنه پاداشش رو میبینه و هرکه ذره ای بدی کنه جزاش رو میبینه. 

حالا باتوجه به این آیات متعدد که خدا فرموده دین مورد پذیرش من اسلام. دیگه ما خودمون راهمون رو انتخاب میکنیم. چون خدا اجبار نکرده قدرت عقل و تفکر به ما داده. الان دوره ای نیست که همه تو جهل باشن. اینترنت تکنولوژی و خیلی چیزای دیگه باعث میشه بالاخره آدم در مورد ادیان مختلف بدونه. کسی که میدونه خداگفته اسلام مورد پذیرش منه و پشت میکنه اون خودش مقصره و طبق آیات قرآن وارد جهنم میشه. حالا اون کسی که واقعا هیچ اطلاعی از ادیان نداره و حتی به گوشش هم نخورده اون مورد بازخواست نیست چون هیچ اطلاعی نداشته. و الان هم شاهد این هستیم که تو خیلی از کشورهای دیگه مسلمان میشن چون تحقیق میکنند در مورد ادیان مختلف و در نهایت به اسلام میرسند.

و درآخر اینکه خدا هرچیزی رو فقط واسه ما بنده هاش خواسته. بهترین چیزارو به ما هدیه داده فقط از خواسته در برابر دستوراتش اطاعت کنیم. همین.

حالا این تویی که راهت رو انتخاب میکنی عزیزم کسی نمیتونه مجبورت کنه. فقط امیدوارم همه بهترین راه رو انتخاب کنیم❤

نمیخونم..اعتقادیم ندارم..دولا راست شدن و ذکر عربی گفتن هیچ تاثیری روم نمیذاره

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
نمیخونم..اعتقادیم ندارم..دولا راست شدن و ذکر عربی گفتن هیچ تاثیری روم نمیذاره

چرا انقدر عصبانی؟!!!نخون عزیزم کسی مجبورت نکرده ☺ تو داری به حرف خدا پشت میکنی. هر کسی رو هم تو قبر خودش میذارن☺ به همین سادگی.

چرا انقدر عصبانی؟!!!نخون عزیزم کسی مجبورت نکرده ☺ تو داری به حرف خدا پشت میکنی. هر کسی رو هم تو قبر ...

عصبانی نبودم عزیزم نظرمو گفتم شما بدبرداشت کردی

...بله حرف شما درست دارم پشت میکنم بقول خودتون هرکی رو توقبرخودش میزارن.

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
خب من که وسواس نجسی دارم چه کنم که نمازخون بشم.  خیلی شدید نیستما ولی وسواسم دیگه اونم فقط تو د ...

وای عزیزم منم مثل تو بودم. خیلی وسواس بودم به لباسام که آیا نجسه یا پاکه.  یه جا دیدم که گفته بود هممممه چیییز پاکه  تا زمانی که خودتون با چشم خودتون نجاست رو دیدید و مطمئن شدید اونوقت نجسه در غیر این صورت اون شک باطله و شیطان وسوسه میکنه.  من انگار از آسمون افتادم پایین. الان انقدر راحت شدم. دیگه بیخودی شک نمیکنم. تا زمانی که با چشمم نبینم دیگه شک نمیکنم.