2821
2789
عزیزم شمام پاشو یه یاعلی بگو شروع کن به خوندن.مگه الان چه فرقی با اول محرم داره

دقیقا منم فکر میکنم امروز و فردا کردن وسوسه شیطانه..من خودمم گاهی گرفتارش میشم..از اولین نماز امروز که همین الانه بهتره شروع کرد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
دقیقا منم فکر میکنم امروز و فردا کردن وسوسه شیطانه..من خودمم گاهی گرفتارش میشم..از اولین نماز امروز ...

تموم لاکامو دادم به دختر پسرعموم که دیگه وسوسه نشم لاک بزنم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگم؟؟؟؟خجالت میکشم         انگشتای پاهام لاک زدم.فردا غروب غسل میکنم و شروع ...

عزیزم یه لاک پاک کن ده دیقه ... غسلم میشه ده دیقه نمازم میشه 5 دقیقه..تو نیم ساعت باور کن همه اینا انجام میشه..  

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بگم؟؟؟؟خجالت میکشم         انگشتای پاهام لاک زدم.فردا غروب غسل میکنم و شروع ...

خودت میدونی وخدای خودت عزیزم .میگن سوف سوف کار شیطونه.اولین فرصتی که تونستی شروع کن❤

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
دقیقا منم فکر میکنم امروز و فردا کردن وسوسه شیطانه..من خودمم گاهی گرفتارش میشم..از اولین نماز امروز ...

لامصب همه رو وسوسه میکنه.منم خسته گاهی گول میخورم😑😑

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

من خودم انقد تنبلما..ک همش یه غسلو ک قبل نماز صبح باید میکردم  میذاشتم فرداش..ولی الان تصمیم دارم ازین ببعد سرسری نگیرم و نذارم هیچکدوم نمازام قضا بشه..انشاا.. خدا کمکمون کنه

عزیزم یه لاک پاک کن ده دیقه ... غسلم میشه ده دیقه نمازم میشه 5 دقیقه..تو نیم ساعت باور کن همه اینا ا ...

آخه الآن حموم برم مامانم میگه دیوونه شدی این وقت حموم میری؟؟؟اما تصمیمم قطعیه.اراده کردم نماز بخونم.تو زندگیم به هر چیز که اراده کردم رسیدم.

آخه الآن حموم برم مامانم میگه دیوونه شدی این وقت حموم میری؟؟؟اما تصمیمم قطعیه.اراده کردم نماز بخونم. ...

خب توضیح بده بهش خجالت نداره    

منم برم نماز...انشاا.. خدا تو تصمیمت کمکت کنه و عاقبت بخیر باشی گلم..مرسی از تاپیک خوبت

من خودم انقد تنبلما..ک همش یه غسلو ک قبل نماز صبح باید میکردم  میذاشتم فرداش..ولی الان تصمیم دا ...

خدا نماز هاتو قبول کنه.برای منم دعا کن.

شهر ما اذان گفتن.برین نماز بخونید.فردا همین موقع منم تو صف نمازگزان قرار دارم.

بندگی چیه دقیقا اطاعت هم که هر کسی که شکر گذار باشه اطاعت میکنم خدا کجا گفته 5 بار برام نماز بخون؟ ...

کردار گفتار پندار 

فک کنم شما از پیروان دین زرتشت هستین 

اتفاقا من یزد خونه مون مقابل اتشکده هست 

همسایه گل زرتشتی هم داریم

نماز مال مسلمان یهود هست 

هر کسی رو با دین خودش میسنجن اون دنیا 

ما تو قران درباره نماز ایه زیاد داریم 

دینمون پیغمبرمون اهلبیتمون بزرگان و علمامون گفتن بخونید ما هم میخونیم انشاالله

جز ارکان دینمونه

طلبکارعلیشدند انانکه خود ابوموسی اشعری را انتخاب کردند.... لبیک یا سیدعلی
کردار گفتار پندار  فک کنم شما از پیروان دین زرتشت هستین  اتفاقا من یزد خونه مون مقابل ات ...

نه گلم من زرتشتی نیستم اما به نظرم همین یک جمله کاملترین سرلوحه برای زندگی سالمه

من شیعه ام اما میگم به احادیث شک دارم

استاتر عزيزم

همه نکاتي که دوستان بهت گفتن خوب بود

اما شناخت و معرفت به اينکه اصلا چرا بايد نماز بخوني خيلي مهمه تا انگيزه داشته باشي

من بهت يه توصيه خواهرانه ميکنم

کتاب "چگونه يک نماز خوب بخوانيم"

از آقاي عليرضا پناهيان

رو حتمااااااا بخون

بسيار کتاب جامع و دقيقي هست

حتما آقاي پناهيان رو مي شناسي

وقت بذار و اين کتاب رو که قطعش جيبي هم هست بخون

واقعا ارزشش رو داره

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
استاتر عزيزم همه نکاتي که دوستان بهت گفتن خوب بود اما شناخت و معرفت به اينکه اصلا چرا بايد نماز بخ ...

بخش هايي از اين کتاب

ما خدا را دوست داریم. اما این دوستی ما را وادار نمی‌کند که روزی پنج بار نماز بخوانیم. ما غالباً نمی‌توانیم سر نماز با خدا عشق‌بازی کنیم. نماز خیلی سریع ما را خسته می‌کند. حتی بعضی وقت‌ها موقع اذان حالمان گرفته می‌شود و حوصله نداریم سراغ نماز برویم. پس خدایی که می‌داند ما اکثراً با نماز رابطة قشنگی نداریم، چرا آن را برای ما واجب کرده است؟ آیا بهتر نیست خدا صبر کند تا ما عاشق و عارف شویم، آنگاه برویم نماز بخوانیم؟ اگر شما به کسی دستوری بدهی و بدانی که او نمی‌تواند آن دستور را درست انجام دهد، هم حرفت را و هم خودت را سبک کرده‌ای. پس چرا خداوند حکیم دستور خودش را سبک کرده است؟! خدایا تو که می‌دانی بندگان تو از نماز خواندن عشق نمی‌کنند. پس چرا نماز را بر همه واجب کردی؟

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی