2821
2789
عنوان

جنسيت جنين

683 بازدید | 29 پست

سلام دوستان ،من يه سوال يكم فني داشتم😅 من الان ٢٨هفتمه تا يك ماه پيش دوتا سونو دادم كه اخري مشخص شد دختره فداش بشم ،البته باز هم گفت خيلي مشخص نيست و از اين مسخره بازيا😒...ولي من ديگه با اطمينان همه خريداشو انجام دادم يه عالمه لباس خريدم ،سرويس خريدم ،حتي عروسك هم خريدم😊....چندوقت پيش رفتم دكترم براي چك كردن قلب بچه ،منم داشتم قربون صدقه فسقلي ميرفتم ،بعد دكتر نميدونم گفت شومبول يا بوبول ني ني كامل مشخصه ...من اول نفهميدم نظورش چيه ...بعد كه امدم خونه براي شوهرم گفتم ،😳اينشكلي شد ...بهم گفت مگه بچمون دختر نيست ،الان خيلي استرس گرفتم ,يعني چي حالا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۸هفته؟مگه ۱۸هفته بهت نگفتن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

کجا سونو انجام دادی؟ برو مطب شخصی که کارشون فقط سونوگرافیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

حتما پسره دیگه از خود دکترت سوال می کردی خوب حالا چرا دکتر این کلمه رو به کار برده نمیشد یه کلمه ی دکترانه تر به کار می برد😐😐

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
من ديگه علايمي ندارم يعني درواقع ويار ندارم البته از اول نداشتم خداروشكر 

عکس ان تی رو میزاری ببینم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

اصلا حس خوبي نيست همش نگرانم لباساي دخترم ميگيرم بو ميكنم گريه ميكنم ،همش ميگم كاشكي ازش ميپرسيدم ،اخه همون روز سرويس دخترم رسيده بود همشم صورتي خيلي خوشحال بودم حواسم پرت شد

توی فامیل ما یه نفر هر سونوی رفته بود دختر گفته بود سیسمونی همه صورتی خرید وقتی بچه به دنیا اومده بود پسر میگفتن شاید اشتباه شده باورشون نمیشد حالا جالبه که خیلی هم پسر دوست داشتن واسه همون باورشون نمیشد فکر کنید پسره همه چیش صورتی بود 😄😄😄