2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 35 پست
راستش بنظر من مردمم مقصرن . اونا هی گرون میکنن مردمم هی بیشتر استقبال میکنن.. یکم اتحاد نداریم 

.

.

.

عزیزم

منظورت از اتحاد چیه؟

من واقعا نمی دونم برای بهتر شدن اوضاع چی میشه کرد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مث منی ولی من مجردم و سردرگمم

ازمون دادم قبول نشدم . دلم میخواد ازمون بدم میتررررررررررسممممممم . باز دل م شیر میشه میرم سراغ کتابهام . باز سررررردمیشم بخدا دارم کلافه میشم . به روی خودم نمیارم جلو شوهرم 

. . . عزیزم منظورت از اتحاد چیه؟ من واقعا نمی دونم برای بهتر شدن اوضاع چی میشه کرد..

یعنی مثلا ماشین اینقدر گرون شده همه نخرن ولی برعکس وقتی سایت ثبتنام باز شد تو چند دقیقه اول همه فروش رفت . طلا این همه گرون شده همینطورم میخرن . یه طلا فروشه میگفت خدا پدرشون بیامرزه هی گرون میشه هی هم میان میخرن منکه پولدار شدم😐

لطفا لایک نکنین مرسی💝
یعنی مثلا ماشین اینقدر گرون شده همه نخرن ولی برعکس وقتی سایت ثبتنام باز شد تو چند دقیقه اول همه فروش ...

تو کشور ژاپن یا خیلی جاها وقتی یه کالا گرون میشه اونیکه تو راس هم هست نمیخره ولی مردم میدونن نخرن یهویی چندنفر میان هزار تا هزار تا ثبت نام مبکنن یا سکه میخرن.

چاره مردم ما نخریدن نیس فقط باید دولت عوض شه.

مردم دچاروحشت شدن ترس دارن پولشون بی ارزش شه

تو کشور ژاپن یا خیلی جاها وقتی یه کالا گرون میشه اونیکه تو راس هم هست نمیخره ولی مردم میدونن نخرن یه ...

.

.

.

دکتر هلاکویی میگفت اقتصاد ایران مثله یک بیمارِ رو به موت هست..

با خریدن یا نخریدن چیزی عوض نمیشه بچه ها

تازه خیلی ها پول ندارن بخرن و محتاج نون شبن

تو کشور ژاپن یا خیلی جاها وقتی یه کالا گرون میشه اونیکه تو راس هم هست نمیخره ولی مردم میدونن نخرن یه ...

پولمون ک بی ارزش شده .دولت ک مقصره صد در صد ولی خب مردمم ب نوبه خودشون میتونن حداقل یکم جلو بدتر شدن اوضاع رو بگیرن ولی متاسفانه الان اکثر فروشنده ها هم دزد شدن و از اب گل الود ماهی میگیرن جنس های قدیمی شون با قیمت ها جدید میفروشن .هرکی برای خودش یه قیمت میگه بعدا هرچی میری بخری میگن الان این قیمته یساعت دیگه رفته بالا و هیچ نظارتی هم نیست 

لطفا لایک نکنین مرسی💝