2777
2789
عنوان

وای که دوباره دلم نی نی خواس

187 بازدید | 19 پست

باز یه کلیپ نی نی خوشمزه دیدم دوباره دلم هوس نی نی کرد 

چکار کنم که نمیتونم بهش دست پیدا کنم 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

صبر  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

منم هرموقع ني ني ميبينم حسابي دلم ميخاد 

ولي ياد بارداريم ميفتم ميگم غلط كردم دلم نخاست😬😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلواتم فرستادم عزيزم❤️

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

من ی دختر ۳ ساله دارم ی جنین پسر ۵ ماهه ۱۸ دوزه ک سقط کردم دلم شدیدا میخواتش.گاهی ک میرم سونو میگم میشه بگه هنوز هستش یا دوقلو بوده ی قلش هنوز هست وای خدایا چقدر بی منت بخشیدی و من چه ابلهانه از دیست دادمش.دلم خیلی میخواتش .مخصوصا که دلم میخواست پسر بوده باشه و بود.اصلا باورم نمیشه از دستم رفت میخواستم اسمشو بزارن مسیح.چون خودش اومده بود و ناخواسته بود.مثل پسری ک خدا ب حضرت مریم بخشید ولی مسیح من ۵ ماهه ب اسمونا عروج کرد.دلم تنگته مامانی.چرا رفتی😢😢😢😢

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید
من ی دختر ۳ ساله دارم ی جنین پسر ۵ ماهه ۱۸ دوزه ک سقط کردم دلم شدیدا میخواتش.گاهی ک میرم سونو میگم م ...

انشالله دوباره باردار میشی اونم پسر

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
عزیزم امضات ناراحت کنندست خدا نکنه رحمتو در بیاری انشاالله سالم باشی همیشه  ...گرونیام انشاالله ...

مرسی عزیزم  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منکه این ماه همش تو خواب فک میکنم حامله م دیگه دارم دیوونه میشم

من همیشه اینجوریم مخصوصا قبل محرم تا صفر ای خدا به همه منتظرا یه دونه هم که شده بده 

خدابهت بده  منم هروقت نوزاد میبینم غش میکنم پاش عاشق بچم شوهرم بدتر ازمن

من بیشتر بخاطر شوهرم ناراحتم وقتی بچه های مردم میبینه غش میکنه