2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 92 پست
منم دلم خیلی گرفته امروز رفتم دکتر گفت کیست تخم دان داری اون با دارو حل میشه ولی واسم سونوگرافی پس ...

انشالله چیزی نیست عزیزم 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
منم دلم خیلی گرفته امروز رفتم دکتر گفت کیست تخم دان داری اون با دارو حل میشه ولی واسم سونوگرافی پس ...

بچه هم به دنیا بیارم هیچ وقت نمیذارم راه دور شوهر کنه

یا نمیرام تک فرزند باشه مثل من تنها باشه

خدایا شکرت😘😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انگلیسی انقد توش دست زیاده و همه بلدن به این راحتی نمیتونی باهاش کار کنی.ولی زبونایی مثل فرانسه و ال ...

اهان مرسی 

بچه هم به دنیا بیارم هیچ وقت نمیذارم راه دور شوهر کنه یا نمیرام تک فرزند باشه مثل من تنها باشه

اره به خدا من  دختر عموهام میبینم یا دختر عمه هامو ۳ تا خواهر یا ۴تا چه قدر خوش میگزرون من فقط تک دخترم 

استارتر جان ،من یه پسر پنج ساله دارم و الان هم باردارم ،هر روز عصرا تا شب میرفتم زبانکده تدریس ،امرو ...

خوش به حالت انشالله موفق باشی 

با بچه کوچیک هم بازم میری برای تدریس یا نه 

خوش به حالت انشالله موفق باشی  با بچه کوچیک هم بازم میری برای تدریس یا نه

استاتر منم تکدخترم با هیچ دختر عمو عمه رابطه ندارم جور نیستیم شاید دوسال یکبار نبینمشون ولی چن تا دوستدارم ازخواهر نزدیکترن هیچ وقت کمبود خواهروا حساس نکردم منو مامانم اختلاف سنیمون کمه خیلی خوبیم بادوستات بگرد گلم 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
استاتر منم تکدخترم با هیچ دختر عمو عمه رابطه ندارم جور نیستیم شاید دوسال یکبار نبینمشون ولی چن تا دو ...

منم اختلاف سنیم با مامانم ۱۶ ساله و راحتم ولی خوب اگه خواهر داشتم مامانم بچمو نگه میداشت منم با اون میرفتم خرید یا ....

دوست اصلا نمیتونم پیدا کنم مثلا همسایمون میومد من نمیتونستن برم اونم دیگه نیومد 

منم اختلاف سنیم با مامانم ۱۶ ساله و راحتم ولی خوب اگه خواهر داشتم مامانم بچمو نگه میداشت منم با اون ...

اتفاقا منم شانزده سال دوست خیلی خوبه من دوست زیاددارم هرکدامشون پانزده سال هست دوستیم از زمان مدرسه   

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
خوش به حالت انشالله موفق باشی  با بچه کوچیک هم بازم میری برای تدریس یا نه

ترم که تموم بشه نمیرم دیگه ،چون هم خیلی خسته میشدم و میترسم واسه جنین ضرر باشه ،هم پسرم میره پیش،دیگه باید زود خونه باشم که شبا زود بخابونمش ،ولی حرفم اینه فک میکردم نرم سر کار همه چی حله،ولی میبینم همون اش و همون کاسس،انگار واقعا لذت بردن از لحظه هنره ،هممون از موقعیتایی که داریم ناراضیم ،در صورتیکه شخصا خودم رو میگم در هر حال خستم و کسل ،شایدم فعلا مال بارداریم باشه،به هر حال موفق باشی خاهر ،

اتفاقا منم شانزده سال دوست خیلی خوبه من دوست زیاددارم هرکدامشون پانزده سال هست دوستیم از زمان مدرسه ...

دوست های دوران مدرسه عالین من شماره هیچ کدومو ندارم 😭😭

ترم که تموم بشه نمیرم دیگه ،چون هم خیلی خسته میشدم و میترسم واسه جنین ضرر باشه ،هم پسرم میره پیش،دیگ ...

مرسی گلم وهمچنین 

شوهرم نمیزاره برم سرکار و خونه اقوام هم اگه دو روز برم اوقات تلخی هاش شروع میشه منم حوصله بحث ندارم ...

عزیزم. نکن باخودت اینکارو😐

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
عزیزم. نکن باخودت اینکارو😐

چه کار کنم چی مبخواستم چی شد منی که یه عالمه ذوق داشتم و یه جا بند نبودم پر از شور و شوق حالا مثل یه مرده متحرک رو تخت دراز کشیدم و چشام از گریه ورم کردن و الان یه مسکن خوردم 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
2823
2791
2779
2792