2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 92 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر شبیه منی 😔با این تفاوت که شوهرم اذیتم میکنه

من شوهرمو حس میکنم اذیت میکنم میرم تو مغزش مخشو میخورم یه روز میگم میرم دانشگاه میگه نمیرسونم میترسم گریه میکنم فرداش میگه برو شبا هم کار میکنم دلم میسوزه فرداش میگم میرم باشگاه میگه برو دوباره فرداش یه حرف جدید و ....

خانواده کم جمعیتم نه خواهر نه کسی یه برادر اونم مجرد حداقل چند تا خواهر داشتم رفت وامد میکردم دلم نمیگرفت

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
بزرگه امسال اول میره کوچیک رو هم نوشتم مهد شوهرم میگه سرویس نگیر ببر و بیار و روحیت عوض بشه میگم اون ...

خب دانشگاه اگه گرونه نرو.برو یه کلاس دیگه مثلا یه زبون یاد بگیر.ترجیها یه زبانی غیر از انگلیسی که اگه توش استعداد داشتی و خوب یاد گرفتی بتونی درس بدی.اصلا زندگیت ازین رو به اون رو میشه

به شوهرت بگو ببره بیرون 

شب ساعت ۹ میاد شایدم ۱۰ اتقدر خسته میشه دلم نمیاد 

به مامانم میگم نگه دار میگه زلزله ان بچه هات البته کوچیکه ها بزرگه خیلی ساکته 

حس میکنم نیمه دوم شهریور حال و هوای دل گرفتگی داره مثل وقتایی که بعد مسافرت باید میرفتیم مدرسه...

تابستون داره تموم میشه😥😥😣😣

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
 خب دانشگاه اگه گرونه نرو.برو یه کلاس دیگه مثلا یه زبون یاد بگیر.ترجیها یه زبانی غیر از انگلیسی ...

انگلیسی چرا نه  

زبان دیگه نمیدونم علاقه دارم یا نه 

استارتر جان ،من یه پسر پنج ساله دارم و الان هم باردارم ،هر روز عصرا تا شب میرفتم زبانکده تدریس ،امروز تعطیل بودم کلی برنامه چیدم واسه خودم ،گفتم لااقل امروز ظهر سیر میخابم تا عصر هر وقت سیر خاب شدم بدون کوک کردن ساعت بلندمیشم ،بعدشم خونه رو تمیز میکنم ...ولی عجیب نه خابم برد و نه کاری کردم ،همش رو تخت دراز کشیدم تو نتم ،حالم از امروزم بهم خورد...انگار همه کسل شدن و بی حوصله ،منکه یه لحظه ذوق مرگ میشم از فرداهای خوب با دوتا بچه هام ،یه موقع هایی مثل الانم که کسل کسلم ،حتی شک دارم که دو قطبی باشم ...  

حس میکنم نیمه دوم شهریور حال و هوای دل گرفتگی داره مثل وقتایی که بعد مسافرت باید میرفتیم مدرسه... ت ...

نه من چون عاشق درس بودم همیشه مهر بیشتر دوست داشتم ولی از موقعی که درسم تموم شده ومسیولیتم زیاد افسرده تر شدم 

انگلیسی چرا نه   زبان دیگه نمیدونم علاقه دارم یا نه

انگلیسی انقد توش دست زیاده و همه بلدن به این راحتی نمیتونی باهاش کار کنی.ولی زبونایی مثل فرانسه و المانی و اسپانیایی و مخصوصا ترکی بعدا اگه خوب یاد بگیری میتونی باهاش کار کتی و پولم در بیاری تازه کلی اعتماد بنفس میگیری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز