2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 92 پست
منم انجام میدادم ولی بعضی اوقات حسم نمیگیره الان دقیقا از اون روزاست حتی شام هم نپختم

آهنگ گوش بده تو یه جای خلوت بدون سر و صدا دراز بکش سعی کن تمرکز کنی

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹
مثلا دانشگاه نمیتونم برم باشگاه نمیتونم برم حتی خرید   باید حتما یکی باشه تا نگهشون داره ...

الان بچه هات مهمترن بزرگتر که شدن به همه ی این کارها میرسی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هرموقع دلم میگیره بچه امو میذارم پیش شوهرم و به بهانه اینکه داروخانه باید برم از خونه میرم بیرون. بعدش میرم اتوبوس سوار میشم و صندلی آخرش می‌شینم و با هدفون آهنگهای مورد علاقه امو گوش میدم و به رویاهام فکر میکنم. ۴-۵ تا ایستگاه که رفت پیاده میشم و برمی‌گردم خونه. شاید نهایتش یک ساعت بشه ولی خیلی حالمو خوب می‌کنه.

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد

شوهرم نمیزاره برم سرکار و خونه اقوام هم اگه دو روز برم اوقات تلخی هاش شروع میشه منم حوصله بحث ندارم همش تو‌خونه ام هنری هم بلد نیستم انجام بدم‌ ازبس درودیوار نگاه کردم خسته شدم دلم گرفته هرروز با شوهرم دعوا داریم و کتک کاری دیگه از این زندگی خسته شدم 😔

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
شاید کم خون شدی استارتر

نه آزمایش سه ماه پیش دادم چکاپ  خوب بودم خداروشکر 

اصلا یه اوضاعی دارم من 

هر روز به امید یه چیز پامیشم ولی میدونم که سرانجام نمیگیره ول میکنم و...

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
من هرموقع دلم میگیره بچه امو میذارم پیش شوهرم و به بهانه اینکه داروخانه باید برم از خونه میرم بیرون. ...

آخه شوهرمن شب میاد خونه و شب هم تنهایی جرات بیرون رفتن ندارم 

میتونی از کتابهای رنگ‌آمیزی بزرگسالان هم استفاده کنی. اونا هم خیلی آرامش بخشن

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد
نه آزمایش سه ماه پیش دادم چکاپ  خوب بودم خداروشکر  اصلا یه اوضاعی دارم من  هر روز ب ...

چقدر شبیه منی 😔با این تفاوت که شوهرم اذیتم میکنه

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
مثلا دانشگاه نمیتونم برم باشگاه نمیتونم برم حتی خرید   باید حتما یکی باشه تا نگهشون داره ...

اگه خیلی اذیت میشی بذارشون مهد .خودتو فراموش نکن هیچوقت.هیچوقتم فکر نکن بچه هام کوچیکن و مهد نذارم.من خودم از قبل یک سالگی مادرم منو مهد گذاشت  و واقعا ازش ممنونم

من هروقت دلم خیلی میگیره دلم میخواد برم نجف ایوان طلا

یعنی منبع انرژیه 

بیخود نیست مرده زنده میسه

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
 اگه خیلی اذیت میشی بذارشون مهد .خودتو فراموش نکن هیچوقت.هیچوقتم فکر نکن بچه هام کوچیکن و مهد ن ...

بزرگه امسال اول میره کوچیک رو هم نوشتم مهد شوهرم میگه سرویس نگیر ببر و بیار و روحیت عوض بشه میگم اونجوری همش باید توی رفت وامد باشم  

میگه صبحا من میبرم برگشتنی تو بیار  اصلا نمیدونم خدا کنه تاثیر داشته باشه دوست دارم برم دانشگاه ولی هزینش زیاده  و با بچه میترسم کم بیارم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز