2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 92 پست
چه کار کنم چی مبخواستم چی شد منی که یه عالمه ذوق داشتم و یه جا بند نبودم پر از شور و شوق حالا مثل یه ...

منم دلم خیلی میگیره گاهی. ولی وقتی بچه هات بزرگ شن دیگه میرن دنبال کارخودشون واس یکساعت کنارشون بودن کلی باید منت بکشی. الان لذت ببر. روبان دوزی کن. از اینترنت یاد بگیرش راحته. منم از اینترنت یاد گرفتم. تابلو درست میکنم باهاش. منظره 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
نه آزمایش سه ماه پیش دادم چکاپ  خوب بودم خداروشکر  اصلا یه اوضاعی دارم من  هر روز ب ...

ب امید چی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دلم خیلی میگیره گاهی. ولی وقتی بچه هات بزرگ شن دیگه میرن دنبال کارخودشون واس یکساعت کنارشون بودن ...

کاری دوست دارم توش پول دربیارم که منت جیب شوهرم‌نکشم خیلی دوست داره منتشو بکشم بهم پول بده از این کار متنفرم خرد میشم خیلی 😔😔😔

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
کاری دوست دارم توش پول دربیارم که منت جیب شوهرم‌نکشم خیلی دوست داره منتشو بکشم بهم پول بده از این کا ...

ماهیانه ازش بگیر. یه حقوق ثابت. اینجوری بهتره. وظیفهدشوهره پول بده ب زنش. اینجوری فکر نکن. سخت نگیر

تمیز کار کنی میتونی کارهاتو بفروشی. مثل رو تختی. روبالشی .کلا تنوع کارش بالاست. یه چرخ حیاطی میخوای فقط 

ماهیانه ازش بگیر. یه حقوق ثابت. اینجوری بهتره. وظیفهدشوهره پول بده ب زنش. اینجوری فکر نکن. سخت نگیر

ماهیانه نمیده میترسه تحویلش نگیرم و به خودم برسم یه موجود عجیبیه هر چی بخوام خودش میره میخره چند ماه پیش برام تو‌گرونی ۴۰میلیون طلا گرفت و لباس و خیلی چیزا ولی چه فایده که اسیرم و روز بع روز افسرده تر میشم و کتک میخورم‌

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
تمیز کار کنی میتونی کارهاتو بفروشی. مثل رو تختی. روبالشی .کلا تنوع کارش بالاست. یه چرخ حیاطی میخوای ...

دارم چرخ خیاطی ژانومه هست

دارم چرخ خیاطی ژانومه هست

پس شروع کن دوستم . خیلی آدمو مشغول میگنه و فوق العاده شیرینه کارش

ماهیانه نمیده میترسه تحویلش نگیرم و به خودم برسم یه موجود عجیبیه هر چی بخوام خودش میره میخره چند ماه ...

ای ول. ۴۰ ملیون الان دوبرابر شده😁 مایه داری که بابا. پول میخکای چکار

ای ول. ۴۰ ملیون الان دوبرابر شده😁 مایه داری که بابا. پول میخکای چکار

پول با منت نمیخوام میخوام  از خودم یه کاری داشته باشم که نگه بی عرضه ای درحالی که خودش نمیزاره جایی برم

پس شروع کن دوستم . خیلی آدمو مشغول میگنه و فوق العاده شیرینه کارش

چه وسایلی میخواد همه را برام بفرست و توی نت چی سرچ کنم که بیاد

چه وسایلی میخواد همه را برام بفرست و توی نت چی سرچ کنم که بیاد

روبان میخواد رنگهای مختلف. با سوزن روبان دوزی. با پارچه زیرکار که میتونه مثلا روبالشی باشه و جنسش ساتن باشه یا تترون یا هرچی دیگه

از خیاطی و گلدوزی خوشم میاد به خاطر همین چرخ گرفتم ولی چون بلد نیستم ازش استفاده نکردم

من جای دستمال کاغذی. روبتلشی. تابلو منظره درست کرده بودم. خیلی قشنگ شدن. البته من کتابشو بعدا رفتم خریدم. کتاب اموزش روبان دوزی. خیلی کمکم کرد. ولی یادمه اولش از اینترنت شروع کردم.

2823
2791
2779
2792