2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستم . منم متولد 74 م و 3 ساله ازدواج کردم مثل خودت :)

زندگی منم سخت بوده ... تحقیرم شدم ... غرورمم شکسته ... مخصوصا سال اول زندگی خیلی سخته ... شما دوسال عقد بودین ولی من 1 ماه عقد بودم بخاطر همین من زودتر این مسائلو پشت سر گذاشتم ... هر کسی مشکلاتی داره ... مال من شبیه مال تو نبود ولی من مادرشوهرم وسطمون بود ... خیییلی ازار دهنده و بد بود ... ولی کم کم درست شد ... خیییلی باهمسرم بحث میکردیم ... تقریبا دیگه حرمتی بینمون نبود هرچی میرسیدم من بهش میگفتم ... اونم همینطور! باید اخلاقشو کم کم بگیری دستت ... خواهرش اخلاقشو میدونه ... توام سعی کن اخلاقشو بفهمی و ازون جلو بزنی ... اول باید ازش معذرت خواهی کنی ... بگو حسودیم میشد زیاد به گوشیت سر میزدی ... بخاطر همین وسوسه شدم رفتم سر گوشیت میدونم کار زشتی بود اما فقط بخاطر توجهت به گوشیت حسودیم شد ... اگه از لحاظ جنسی گرم باشه کارت اسونتره ... چون تنها تفاوت اولیه ی زن با خواهر.  مادر همینه ... براش تیپ بزن و تند تند بکشونش سمت خودت ... باید توجهشو به خودت جلب کنی ... و خییییلی خییییلی صبر پیشه کن .... بدون صبر حل نمیشه

.
تو مهمی که تو این زندگی داری عذاب میکشی تا کی به خاطر حرف مردم میخوای تحمل کنی

واقعا عذاب میکشم.ولی الان نمیدونم با توجه ک فهمیده دست ب گوشیش زدم چ واکنشی نشون بدم 

شوهرم خیلی رو گوشیش حساسه ینی حتی ببخشید تو دستشویی هم میبره منم بهش گفتم ک مگه جی تو گوشیت داری ک اینجور واکنش نسون میدی گف جیز خاصی ندارم ولی تو علط کردی دست زدی نبینم انگشتت بخوره ب گوشیم.منم خیلی کم پیش امده ک تونسم برم تو گوشیش این بار دومه ولی خب هرموقعم رفتم یه جیزی توگوشیش بوده ک ازم مخفی کرده .منم خود ب خود روگوشیش حساسم..