2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست

اگه زندگی خوبی نداری موندنی نداره‌.مردی که میگه طلاق میدم پس دیر یا زود میده.برو مهرتو اجرا بزار نفقه و اجرت المثل  هم اجرا بزار.سه ماهی یه سکه مجبوره بده وگرنه زندان. بعدم برو کار پیدا کن و درس بخون ازون بهتر گیر یه خانم مستقل میاد مخصوصا مهریه که سکع شده ۴ تومن

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین خواهرشوهر منم زندگیه خوبی نداره با شوهرش همش سعی می‌کرد شوهرمو پر کنه تا منو اذیت کنه. واقعا مو ...

من یجوری ب طور عیر مستقیم به روی شدهرم و خواهرش اوردم ولی امروز شوهرم از طریق خواهرش فهمیوه ک من رفتم تو گوشی شوهرم الان برا من بد شده نمیدومم باید الان چ رفتاری داشته باشم

مثلا بش تو نامزدی دیدم اس داده که اونی که برات میمونه منم نه زنت حالا خوددانی😑🤐یا بش هی زنگ میزد منو ببر فلنجا پولشو ازش می‌گرفت به بهنه هایی که یه وقت خرج نامزدش نکنه.عوضی خیلی ازش کینه دارم 😫

همه خانواده ها این حرفها و به پسراشون میگن چیز عجیبی نیست عزیزم 

خب بدیش ب اینجاس ک منو تو جشمش بد کردن و الان هرجی بگم میگه دروغه و حرف اونا راسته .میدونی پشتم نیس

من یجوری ب طور عیر مستقیم به روی شدهرم و خواهرش اوردم ولی امروز شوهرم از طریق خواهرش فهمیوه ک من رفت ...

هاشا کن ولی بشین فکن چه جوری دمشو قیچی کنی با سیاست. من که تا الان یکمی حریف شدیم ولی بازم خواهرش بی تاثیر نیست

هاشا کن ولی بشین فکن چه جوری دمشو قیچی کنی با سیاست. من که تا الان یکمی حریف شدیم ولی بازم خواهرش بی ...

هاشا کردم ولی باز شوهرم زیر بار نرفت .خواهدشوهر من ب سیاستمداری نعروفه بخاطر همین حریفش نمیشم.

اخی عزیزم.شوهر شما پشتتون هس؟

ای بگی نگی ولی از خاهرش خیلی آوایل حساب می‌برد فک می‌کرد من بدشو میخوام این خواهرشه که صلاحشو میخواد. کلا خیلی زنه بدیه من که نمیبخشمش نزاشت شوهرم هیچی تو نامزدی برام بخره ولی خودش پولایهه شوهرمو گرفت خرید کرد منم ساده و لال🙄

ای بگی نگی ولی از خاهرش خیلی آوایل حساب می‌برد فک می‌کرد من بدشو میخوام این خواهرشه که صلاحشو میخواد ...

من اوایل شوهرم پشتم بود ولی این با سیاست کشوندخ طرف خودش الان فک میکنه من بدشو میخوام خواهرش خوبشو 

اگه زندگی خوبی نداری موندنی نداره‌.مردی که میگه طلاق میدم پس دیر یا زود میده.برو مهرتو اجرا بزار نفق ...

خیلی بهم بی ادبی میکنه میگه اول پرتت میکنم خونه بابات بعد که خوب اذیتت کردم طلاقت میدم..واقعا ار حرفاش دلم نیگیره .حرمت نگه نمیداره

خیلی بهم بی ادبی میکنه میگه اول پرتت میکنم خونه بابات بعد که خوب اذیتت کردم طلاقت میدم..واقعا ار حرف ...

خدا ازش نگذره .منم یبار جدا شدم ولی زندگی دومم بهشته اولی جهنم بود تازه میکم دیر جدا شدم چقدر تحقیر شدم.

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
جداشدی سختت نشد؟جقد وقت بعدش ازدواج کردید؟

خوب سختی که داشت. ولی خانوادم حمایتم کردن.مشکل مالی نداشتم.اما رفتم دانشگاه ثبت نام کردم.عصرا هم میرفتم باشگاه.روحیم داغون بود وحشتناک.شبا همش گریه. بعد از ۷.۸ ماه با همسرم که از اقوام دور بودن آشنا شدم.یکی دو سال بعد تصمیم به ازدواج گرفتیم.درسم و تموم کردم.البته دیگه سر کار نذاشت برم.چند سالته؟