اگه زندگی خوبی نداری موندنی نداره.مردی که میگه طلاق میدم پس دیر یا زود میده.برو مهرتو اجرا بزار نفقه و اجرت المثل هم اجرا بزار.سه ماهی یه سکه مجبوره بده وگرنه زندان. بعدم برو کار پیدا کن و درس بخون ازون بهتر گیر یه خانم مستقل میاد مخصوصا مهریه که سکع شده ۴ تومن
میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
ببین خواهرشوهر منم زندگیه خوبی نداره با شوهرش همش سعی میکرد شوهرمو پر کنه تا منو اذیت کنه. واقعا مو ...
من یجوری ب طور عیر مستقیم به روی شدهرم و خواهرش اوردم ولی امروز شوهرم از طریق خواهرش فهمیوه ک من رفتم تو گوشی شوهرم الان برا من بد شده نمیدومم باید الان چ رفتاری داشته باشم
مثلا بش تو نامزدی دیدم اس داده که اونی که برات میمونه منم نه زنت حالا خوددانی😑🤐یا بش هی زنگ میزد منو ببر فلنجا پولشو ازش میگرفت به بهنه هایی که یه وقت خرج نامزدش نکنه.عوضی خیلی ازش کینه دارم 😫
ای بگی نگی ولی از خاهرش خیلی آوایل حساب میبرد فک میکرد من بدشو میخوام این خواهرشه که صلاحشو میخواد. کلا خیلی زنه بدیه من که نمیبخشمش نزاشت شوهرم هیچی تو نامزدی برام بخره ولی خودش پولایهه شوهرمو گرفت خرید کرد منم ساده و لال🙄
خوب سختی که داشت. ولی خانوادم حمایتم کردن.مشکل مالی نداشتم.اما رفتم دانشگاه ثبت نام کردم.عصرا هم میرفتم باشگاه.روحیم داغون بود وحشتناک.شبا همش گریه. بعد از ۷.۸ ماه با همسرم که از اقوام دور بودن آشنا شدم.یکی دو سال بعد تصمیم به ازدواج گرفتیم.درسم و تموم کردم.البته دیگه سر کار نذاشت برم.چند سالته؟
میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله