2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست
[QUOTE=68586808]مشکلتون چیه؟[/QUO من چن بار گوشیشو چک کردم مثلا یه اخلاق خیلی بدی که داره میبینم با ...

اینکه دلیل برای طلاق نمیشه ولی بازم خودت تو یه برگه خوبی ها وبدیهاشو بنویس بعد تصمیم قاطع بگیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت میدیم اخلاقش عوض شده همش بهم گیر میده بد اخلاقی میکنه خواهرش بهم تیکه میندازه و اینا وقتی گوشیشو چک کردم دیدم راجبم دارن حرف میزنن مثلا خواهر شوهرم گفته بود زنتو ادم کن بچس و تو حال و هوای مجردیشه و نزار بره بیرون و ماشین ازش بگیر و بهش سخت بگیر و شوهرمم گفته بود باشه حتما این کارو میکنم خواهدشم گفته بود اگر از اول زندگی تونسی ادمش کنی کردی نکردی دیگه نمیتونی...

بعد خواهرش از من حرف میکشه بعد چنتا حرف میزاره روش ب شوهرم میگه که زنت اینو گف یا اون یا هزارتا حرف اینجوری شوهرمم حرف اونو باور میکنه هرجی من قسم میخورم ک اینجور نیس باز حرف اونو باور میکنه و میگه تو دروغ گو هسی 

مثلا تو گوشیش شماره دختر میبینم اما میگه مال من نیس و فلان ...یا تو تاپیک قبلی گفتم با دوستاش و دوست دختراشون میزن بیرون اما با من اصلا بیرون نمیره

آفرین دلیلت برای طلاق باید محکم باشه طوری که فرداش پشیمون نشی 

اگر مثلا شوهر شما با خواهرش بشینن راجب شما حرف بزنن و مثلا بگن نزار بره بیرون شوهرتم ب حرفش گوش کنه و نراره بری بیرون و بعد بره ب خواهرش بگه نزاشتم بره بیرون فلان این شخصیتتو جلو اونا خورد کرده درست نمیگم؟

من خودم قبل از عضو شدن تو این سایت تصمیم قطعی به طلاق داشتم بعد که دیدم اینجا زنا با چه مشکلاتی دست وپنجه نرم میکنن و با چه مردای عجیبی دارن زندگی میکنن تازه قدره شوهرو زندگیمو دونستمو به کل از فکر طلاق بیرون اومدم واز دوباره شروع کردمو به نتایج فوق العاده ای هم رسیدم

من خودم قبل از عضو شدن تو این سایت تصمیم قطعی به طلاق داشتم بعد که دیدم اینجا زنا با چه مشکلاتی دست ...

شوهرتون چ مشکلی داشت؟البته اگر دوس دارید حواب بدید

ببین خواهرشوهر منم زندگیه خوبی نداره با شوهرش همش سعی می‌کرد شوهرمو پر کنه تا منو اذیت کنه. واقعا موندم تا الان چجوری خفش نکردم، تا اخلاق شوهرم بد میشه میفعمم کار کاره خواهرشه.جراتم ندارم بگم خواهرت فلان کزد چون فوری برعلیه خانواده من میشه از طلاقم میترسم کلا زندگی زناشویی سخته 

به نظرم اگر از نظر اقتصادی مستقل باشی نباید سخت باشه...سوال شنا دقیقا سوال من هم هست واقعا نمیدونم چ ...

من یکی از ترسام واس طلاق اینکه میترسم تو دوست و اشنا سر افکنده بشم نمیدونم حسم درسه یا نه