یه مدت میدیم اخلاقش عوض شده همش بهم گیر میده بد اخلاقی میکنه خواهرش بهم تیکه میندازه و اینا وقتی گوشیشو چک کردم دیدم راجبم دارن حرف میزنن مثلا خواهر شوهرم گفته بود زنتو ادم کن بچس و تو حال و هوای مجردیشه و نزار بره بیرون و ماشین ازش بگیر و بهش سخت بگیر و شوهرمم گفته بود باشه حتما این کارو میکنم خواهدشم گفته بود اگر از اول زندگی تونسی ادمش کنی کردی نکردی دیگه نمیتونی...
بعد خواهرش از من حرف میکشه بعد چنتا حرف میزاره روش ب شوهرم میگه که زنت اینو گف یا اون یا هزارتا حرف اینجوری شوهرمم حرف اونو باور میکنه هرجی من قسم میخورم ک اینجور نیس باز حرف اونو باور میکنه و میگه تو دروغ گو هسی
آفرین دلیلت برای طلاق باید محکم باشه طوری که فرداش پشیمون نشی
اگر مثلا شوهر شما با خواهرش بشینن راجب شما حرف بزنن و مثلا بگن نزار بره بیرون شوهرتم ب حرفش گوش کنه و نراره بری بیرون و بعد بره ب خواهرش بگه نزاشتم بره بیرون فلان این شخصیتتو جلو اونا خورد کرده درست نمیگم؟
من خودم قبل از عضو شدن تو این سایت تصمیم قطعی به طلاق داشتم بعد که دیدم اینجا زنا با چه مشکلاتی دست وپنجه نرم میکنن و با چه مردای عجیبی دارن زندگی میکنن تازه قدره شوهرو زندگیمو دونستمو به کل از فکر طلاق بیرون اومدم واز دوباره شروع کردمو به نتایج فوق العاده ای هم رسیدم
ببین خواهرشوهر منم زندگیه خوبی نداره با شوهرش همش سعی میکرد شوهرمو پر کنه تا منو اذیت کنه. واقعا موندم تا الان چجوری خفش نکردم، تا اخلاق شوهرم بد میشه میفعمم کار کاره خواهرشه.جراتم ندارم بگم خواهرت فلان کزد چون فوری برعلیه خانواده من میشه از طلاقم میترسم کلا زندگی زناشویی سخته