2821
2789
عنوان

غذاااا😛

380 بازدید | 65 پست

می خام مادرشوهرو برادر شوهرو دعوت کنم

پیشنهادتون واسه غذا چیه...

یا چیزایی ک خاص باشه و به هزینه

خیلی وقته وعده ای نیومدن.....بگین لطفااااااا مرسی

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

کیک هم  درست میکنم با چای بدم 

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پنجشنبه دعوت جوجه و کباب و فسنجون و قرمه سبزی

یه چندتا فینگرفود درست کردم 

2-3 مدل دسر و 2 مدل ژله

سالاد و سبزی و ماست و نوشابه 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

فسنجون درست کن توش هم مرغ بریز هم گوشت قلقلی.

قرمه سبزی با پلو سفید یا مرصع پلو بدون مرغ

باقالی پلو با ماهیچه زغفرانی

سالاد و ماست و ژله 

نوشیدنی

قبل از غذا با چای و میوه پذیرایی کن بعد از غذا هم کیک خونگی و قهوه یا چایمن اخرین مهمونیم اینا بود‌.

برای خاله جوونم ک خیلی وقت بود نیومده بود.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
من با چشمهای نیم باز اومدم فقط بهت بگم هشت ب بعد تایپک بزن و برم شب خوش 💨

چشمممم

من پنجشنبه دعوت جوجه و کباب و فسنجون و قرمه سبزی یه چندتا فینگرفود درست کردم  2-3 مدل دسر و 2 ...

واقعا چطوری میتونید این همه کارو انجام بدین من همیشه واسم جای سواله چطور میتونید من از پس یه غذا ساده هم بر نمیام خیلی خسته میشم

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
من پنجشنبه دعوت جوجه و کباب و فسنجون و قرمه سبزی یه چندتا فینگرفود درست کردم  2-3 مدل دسر و 2 ...

نه اخه اونا ٤ نفرن گلم....اینهمه تدارک زیاده اگه بخام...

چه منوهایی میدید 

کن بودم یه لازانیا میدادم .. برای کساییکه این مدلی دوست دارن 

باقالی پلو با ماهیچه یا با مرغ .. برا یاونا که ایرانی دوس 

یه کشک وبادمجون .. برای =یش غذا 

و یک عدد سالاد 

تمام و وسلام 

بعد شام هم برای دسر با کیک و چای پذیرایی میکردم

یاد سفره حضرت رقیه افتادم منم شیر با خرما میدم😂

منظورم قبل شام بود