2821
2789
عنوان

غذاااا😛

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 65 پست
مامانم درست کرد خودم فقط سالاد و 2 تا دسر درست کرئم با 2 تا فینگرفود

حالا شما کمکی داشتی خیلی ها رو میبینم یه تنه همه کاری میکنن تو مهمونی هم سرحالن من با همون یه دونه غذا اونم بدون دسر و اینا از پا در میام 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
الهی عزیزم. من چون کم مهمون میاد خونم هر وقت میان کلی تدارک میبینم.

من تاحالا هیییچ کدوم ازفامیلام دعوت نکردم حتی مامان بابای خودم فقط مادرشوهر ۲۰ بار اومده...دوستدارم مادرم دعوت کنم امان از شوهر بد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شما کمکی داشتی خیلی ها رو میبینم یه تنه همه کاری میکنن تو مهمونی هم سرحالن من با همون یه دونه غ ...

اره من مامانم نبود هییییییچ کاری بلد نبودم واقعا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

دوستانی ک میگن نمیرسیم من روز قبل خورشت هارو بار میزارم بخصوص قرمه سبزی بعدش ک جا افتاد میزارم یخچال.

درباره مرغ هم همون روز مهمونی اماده میکنم چون مرغی ک دوباره گرم بشه بوی خاصی میگیره .

دسر هم از چند روز قبل اماده میکنم کارای خونه هم ک روز مهمونی.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
من تاحالا هیییچ کدوم ازفامیلام دعوت نکردم حتی مامان بابای خودم فقط مادرشوهر ۲۰ بار اومده...دوستدارم ...

چند وقته عروسی کردی؟

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
به منوی منم فکر کن ... خیلی معقول ودوست داشتنی ..  خواست یدسر درست کنی ژله نده .. یه چیز دیگه ...

اره عزیزم عالیه ...اما لازنیارو جاریه داده میترسم بگه تقلید کردم

ماهی شکم پر و یه خورشت مرغ و یه خورشت گوشت با پلو بدم با دسر زعفرونی و میوه...قبل شامم کیک و چای میدم تعدادشونو زیاد کردم ...حدود ٨ نفر غیر خودمون

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
نه عزیزم من یا مهمونی نمیدم یا بهترینشو میدم...که حرف مفت پشتم نزنن چون میشناسمشون

چه بده اینطوری من بعد عروسیم اولین بار که خانواده همسرمو دعوت کردم مامانم اومد چند جور غذا پخت و دسر و سالاد و همه چی کامل پدر شوهرم گفت عزیزم این اخرین باری باشه واسه ما اینطور سفره میندازی وگرنه دیگه نمیایم هر بار اومدیم خودتون هر چه داشتین یخوره بیشترش و درست میکنی واسه ما .

منم از خدا خواسته گفتم چشم 😁😁 الان اینقدر راحتم هر موقع بخوان بیان اصلا نه استرس غذا دارم نه نظافت هیچی مثل خونه خودشون میان و میرن

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
اره عزیزم عالیه ...اما لازنیارو جاریه داده میترسم بگه تقلید کردم ماهی شکم پر و یه خورشت مرغ و یه خو ...

عالیه .. فقط ماهی میدی 

درو و پنجره باز باشه مهمونا یهو میان بوی ماهی نیاد

عالیه .. فقط ماهی میدی  درو و پنجره باز باشه مهمونا یهو میان بوی ماهی نیاد

چشم...بنظرتون دوشنبه شب بده؟‌محرمه؟‌ یا بذارم بعد محرم مهمونی بدم ایا؟؟؟؟

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
چه بده اینطوری من بعد عروسیم اولین بار که خانواده همسرمو دعوت کردم مامانم اومد چند جور غذا پخت و دسر ...

دقیقا مثل من😁

پدر شوهرم گفت چرا چند مدل غذا و چیزای جور واجور درست کردی 

آدم فک میکنه غریبس

خدایا شکرت ❤❤❤
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792