2821
2789
عنوان

غذاااا😛

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا شما کمکی داشتی خیلی ها رو میبینم یه تنه همه کاری میکنن تو مهمونی هم سرحالن من با همون یه دونه غ ...

منم عین شمام

همین هفته پیش مهمون داشتم فقط مرغ گذاشتم

بعدناهار وایناهی به دخترم میگم بیا ببرم بخوابونمت تاخودمم یکم باهاش بخوابم نیومد ناملد😂

دیگه مجبوری رفتیم بیرون😥

بعدم اونارفتن خونشون وما اومدیم خفتیم😊

فکر کنم بعد عاشورا بهتره دعوتی بدم اخه دوشنبه محرمه همه میرن حیئت

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
گفتم که اماااان از شوهر بدددد

اخی الهی.

باهاش حرف بزن ببین دلیلش چیه.

اگر رفت و امد دوست نداره پس چرا فقط با خانواده خودشه؟

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
شماها هروقت خانواده همسرتون رو میگید مامان باباتونم میگید؟

من معمولا جدا میگم

حالا ایندفعه می خام اگه شد باهم بگم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
4شنبه محرم مگه نیست؟

ن دوشنبه اول محرمه

من معمولا جدا میگم حالا ایندفعه می خام اگه شد باهم بگم

من این بار باهم گفتم کلا 8 نفر بودیم 

شوهرم میگه هروقت خواستی بگی 2تا خانواده رو باهم بگو فرق نذاریم بینشون اصلا

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

سه شنبه اول محرمه ببخش

نه خوب هر دو طرف معذب میشن نوبتی بهتره

من باهم گفتم خیلیییی هم همه چی خوب بود بینشون 

همسرمم میگه همیشه باهم بگو 

نمیدونم چیکار کنم

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من این بار باهم گفتم کلا 8 نفر بودیم  شوهرم میگه هروقت خواستی بگی 2تا خانواده رو باهم بگو فرق ...

اره خوب میگه همسرت...ولی واسه من خونوادش زیادن شلوغ میشه