میشناسی ؟؟؟به هرکی گفتم نازی ایاد گفتن کار شقایق اینطوریه😬
میشه خواهش کنم عکستو یذاری ببینم
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
میشناسی ؟؟؟به هرکی گفتم نازی ایاد گفتن کار شقایق اینطوریه😬
من چند ساله هر وقت بخوام برم آرایشگاه اونجا میرم عروسیم عقدم عروسی داداشم عروسی فامیلای درجه دو .چرا راضی نیستی مدل موهات و رنگش ک عالیه بنظرم.کاش آرایشتم میزاشتی ی لحظه
چرا از ارایش یا شینیونش راضی نبودی؟چندگرفت ازتون ازمن پارسال تیرماه ۱و۸۰۰ت گرفت فقط از لنزش راضی نبو ...
وااای دقیقا تا اخر شب فقط اشک ریختم و اب بینیم اومد فیلمبردارم گفت در بیار در نیوردم چشام خون افتاده بود. از ارایشم زیاد راضی نبود چشممو خیلییی روشن کار کرده بود از من با رنگ مو۲.۵۰۰گرفت
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
یه جا تور داری یه جا نداری یه جا موهات جمعه یه جا باز مارو روشن کن لطفا 😂
مدلشه دیگه
کلا دوتا مدل مو و لباس داشتم یکی همین لباسیه که گذاشتم با تور و موهای جمع برای عقد سوری و بعد از عقد تورو برداشتن و مدل موهامو باز کردن بعد از ورودم به سالن هم لباسنو عوض کردم .از لین دنگ و فنگا دیگه