2777
2789
عنوان

🤕سردرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 21 پست
فدات شم منکه پزشک نیستم....حالا شما اینهمه به خودت استرس نده سردردت بیشتر میشه..برو پیش یه دکتر دیگه

😢خدانکنع حتما مرسی گلم 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید میگرن داری . دردت یطرفه ست ؟ یعنی فقط یه سمت سرت درد میگیره ؟شقیقه ؟ ضربان داره ؟

😢ببین بیشتر سمت راسته تیر میکشه احساس میکنم داخل سرم میخ میکوبن😢بعضی اوقات یکطرفه بعضی اوقات همه جا 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
😢ببین بیشتر سمت راسته تیر میکشه احساس میکنم داخل سرم میخ میکوبن😢بعضی اوقات یکطرفه بعضی اوقات همه ج ...

خواهشا یه دکتر مغز و اعصاب برو. من خودم یکسال بعد از بدنیا اومدن بچه م سردرد یطرفه داشتم فقط تحمل میکردم ولی دیوانه کننده بود. اخر گفت از خانواده ی میگرنه و دارو داد خداروشکر خیلی بهتر شد ولی گاهی اگه عصبی شم یا بنابه شرایطی دوباره سرم درد میگیره. برو دکتر

اغفر لمن لا املک الا الدعا🥀
خواهشا یه دکتر مغز و اعصاب برو. من خودم یکسال بعد از بدنیا اومدن بچه م سردرد یطرفه داشتم فقط تحمل می ...

حتما میرم ممنون از کمکت دوس عزیز😍