خانوما من یسالی میشه سردرد دارم 🤕 یهو داخل سرم تیر میکشه چنبار رفتم دکتر گف از استرسو اضطرابع، دوباره از دیروز سردرد گرفتم 😢قبلنا قطع میشد ولی الان دیگ ادامه داره رفتم دکتر عمومی ی امپول زد ولی گف برو پیش متخصص مغز اعصاب 😢18 سالمه خیلی میترسم کسی مث من بوده بعضی اوقات از شدت درد از خواب میپرم
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
فدات شم منکه پزشک نیستم....حالا شما اینهمه به خودت استرس نده سردردت بیشتر میشه..برو پیش یه دکتر دیگه
😢خدانکنع حتما مرسی گلم
اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
شاید میگرن داری . دردت یطرفه ست ؟ یعنی فقط یه سمت سرت درد میگیره ؟شقیقه ؟ ضربان داره ؟
😢ببین بیشتر سمت راسته تیر میکشه احساس میکنم داخل سرم میخ میکوبن😢بعضی اوقات یکطرفه بعضی اوقات همه جا
😢ببین بیشتر سمت راسته تیر میکشه احساس میکنم داخل سرم میخ میکوبن😢بعضی اوقات یکطرفه بعضی اوقات همه ج ...
خواهشا یه دکتر مغز و اعصاب برو. من خودم یکسال بعد از بدنیا اومدن بچه م سردرد یطرفه داشتم فقط تحمل میکردم ولی دیوانه کننده بود. اخر گفت از خانواده ی میگرنه و دارو داد خداروشکر خیلی بهتر شد ولی گاهی اگه عصبی شم یا بنابه شرایطی دوباره سرم درد میگیره. برو دکتر
خواهشا یه دکتر مغز و اعصاب برو. من خودم یکسال بعد از بدنیا اومدن بچه م سردرد یطرفه داشتم فقط تحمل می ...
حتما میرم ممنون از کمکت دوس عزیز😍