بچه ها خواهر میخواد ازدواج کنه..من نشد پسره رو ببینم تاوامروز که بله برون بود...خییییلی پسره بدشکل بود خیییلی..سنتی اومدن خواستگاری و خواهرم انگار نه انگار...گفت واسم مهم نیست. پسره از خاتواده بزرگیه پدرم چشم اش کور شده دیده پسره کیه...از غروب که دیدنش باهمه دعوا داشتم که چرا شماها که دیدینش نگفتین نه...عحیب اینکه خواهرم مشکلی نداره...خواهرم خییییلی خوشگله و خوشتیپ و بابام هم اسم و رسم دار...نمیدونم چرا ابنحوری میکنن. پسره فوق لیسانسه و کارمند همین.. اصلا من مطمعنا ام چندماه دیگه که باهم راه برن خواهرم پشیمون میشه...من خیلی دعوا کردم و حرص خوردم ولی کاری از دستم برنمیاد... خدایا چرا مارو اینجوری بی پناه کردی...به خدا خواهرا خیلی خدشگل و خوشتیپیم ولی خواستگارمون کم بود ...امروزم که اومدن خانواده اش خودشون رو گرفتن...بدم اومد ازشون...نکرد مادرش خواهرم رو ببوسه یا بگه مبارکه یا بگه واسه پسرچالغوزم چه دختری گرفتم....
دقیقا...ولی فقط این خواهرم مجرده...فوق اش یه سال دیکه صبر میکرد...اخه ادم عاقل به خاطر ترس از اینده میره تو چاه...پسره از اخلاقش خیلی میگن ولی خواهرم دوماه دیگه پشیمون میشه ...وقتی توخیابون کتار هم راه رفتن
خواهر منم قيافش واقعا عااالي و همه چيز تموم شوهرش يه تومنم نمي ارزه فقطم بخاطر پول زنش شد كه تو رفاه باشه الان با گذشت شش ماه پشيمونه ميگه محبت نميكنه توجه نميكنه
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این گفته ازبابام نمیگیرم کارمندی زندگی میکنم....مادرش رو اعصابمه...که خیییلی سرد بود و بداخلاق... م ...
شما نميتوني كاري بكني ولي خودتم اين وسط بد نكن
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
خب منم سنتی بود ازدواجم و تا نانزدی هم یک ماه طول کشید در طول نامزدی هم بهش علاقه مند شدم اصلا هم قیافه اش مهم نبود و نیست برام. بقیه هرچی میخوان بگن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....