2777
2789
عنوان

بیاید یه قضیه فهمیدم بهتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 44 پست

خب بعد؟؟؟لایکم کنید

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جون.عمت.بچکون😒#  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

همه اش مرده میزده تو سر دختره که تو گدا گشنه ایی و هیچی نداری و من آدمت کردم و این حرفا دختره تو 15-16سالگی حامله میشه و یه پسر دنیا میاره تو همون اوایل زایمانش شوهرش میگیردش به باد کتک و چوب میزنه تو سر دختره بعدم پرتش میکنه تو زیر زمین خونه اش و درش رو میبنده چندین ساعت دختره میمونه تو زیرزمین و خونریزی مغزی میکنه

همه اش مرده میزده تو سر دختره که تو گدا گشنه ایی و هیچی نداری و من آدمت کردم و این حرفا دختره تو 15- ...

بااااید گوه گرفت تو دهن همچین مردایی.این حجم از بی شعوری قابل درک نیس

دارم تایپ میکنم بعدا میام به اعتراضاتون جواب میدم 😊

یاد بچگیام افتادم مامانم میگفت الان مهمون داریم بعدا به حسابت میرسم😒

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
بااااید گوه گرفت تو دهن همچین مردایی.این حجم از بی شعوری قابل درک نیس

تعدادشون کم نیست متاسفانه

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
یاد بچگیام افتادم مامانم میگفت الان مهمون داریم بعدا به حسابت میرسم😒

😂😂😂😂😂 مث مامان من

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•

بعدش که بیرون میارن دختره رو و میبرن بیمارستان دختره چند وقتی که بستری بوده و از اون به بعد درگیر ناراحتیای عصبی شدید میشه که باید شک بهش میدادن و داروهای قوی اعصاب میخورده و از حالت عادی خارج میشده دختر بیچاره

😂😂😂😂😂 مث مامان من

😂😂😂😂😂

بابا بچکون دیگه عصبی شدم