2777
2789
عنوان

بیاید یه قضیه فهمیدم بهتون بگم

821 بازدید | 44 پست

امروز یکی از دوستام اومد دیدنم از شانس خانواده شوهر دوستم رو مامانم میشناخت احوال خواهر شوهرش رو گرفت و منم کنجکاو شدم پرسیدم قضیه خواهر شوهرش چی بوده که تعریف کرد برام واقعا باید درس عبرت بشه برا همه زنها

يكم خب خب كنيد دوستان استاتر راه بيوفته

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعریف کرد که خواهر شوهرش الان 48 سالشه 13سالگی عروسش کردن با یه مرد دوازده سال از خودش بزرگتر بعد این مرده دست بزن داشته و خیلی خواهر شوهرش رو اذیت میکرده این مرده سطح مالیش هم از خونواده دختره بالاتر بوده

Ⓚⓚみ¤ც

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم  
اخ جون درس عبرت دوست دارم 

😆😆😆😆😆

ایـن روزا تو ایـن اوضـاع بـد کشور اگه جهیزیه میخرین حواستون باشه عـکساشو اینـجا نذارین پز ندین شـاید یکی یتـیمه.یا   شاید دستشون به دهنشون نمـیرسه. دل نسـوزونید خــدا می بینه نگـید به ما چه اوضاع خرابه لااقال خودمون بهم رحم کنیم