2789
عنوان

مرتیکه خر

11972 بازدید | 37 پست

امروز رفتم سوپر مارکت شیر بخرم.بعد مغازه داره شیر و گذاشت تو مشما مشکی گفت ببخشید مشما ساده ندارم...پشت سر من یه مرده اومد تو گفت اقا نوار بهداشتی میخوام بنده خدا فروشنده گفت ندارم اقا...بعد مرتیکه میگه پس چرا به این خانم دادی😤😤😤😤دلم میخواست مردکو لهش کنم.فروشنده هم گفت تو کیسه خانم شیره نه...

وووی اصلا به توچه دوست داشته به من بده به تو نده...مردکه خر...اب شدم از خجالت

شمارش معکوس‌برای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

مرتيكه گوزو ي كثافت عنتر حرمله

😅😅😅😅😅😅😅😅😅

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فحشای بامزه ای😀

خخخخخخخخ فحش هاي جديده😅

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

من نمیدونستم قضیه ی نواربهداشتی انقدر جدیه من تو خونه داشتم واسه این ماه نرفتم مغازه وااااایی یعنی جدی جدی نوار بهداشتی نیست؟؟؟؟؟؟

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

برمیگشتی شیرو میکوبیدی تو سرش تا اخر عمر دیگه فضولی کردن یارش بره

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥