2789
عنوان

مرتیکه خر

| مشاهده متن کامل بحث + 11974 بازدید | 37 پست

مرده چه وقیح بوده...چه نواربهداشتی چه آدامس...به خرید بقیه چیکار داری

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیر میکردی تو چشش از چش پریود شه حالش جا بیاد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خحالت؟! توروخدا بخاطر پریودی دیگه خجالت نکشین مگه چیز بدیه؟! طبیعت بدنه زنه

نه من خجالت از پریودی نمیکشم ولی از فضولی مردک بدم اومد و عصبی شدم

شمارش معکوس‌برای لمس دستای کوچولوت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶

بهش میگفتی خوش به حاله خانومتون  با این زبونه دزازتون به نوار بهداشتی احتیاج نداره زبونه شما همون کاره نوار بهداشتیو میکنه 😕

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
مرده چه وقیح بوده...چه نواربهداشتی چه آدامس...به خرید بقیه چیکار داری

همین عصبیم کرد دیگه

کاربر آقا

با اجازه

اولا درسته که به خرید لوازم بهداشتی باید به همون دید نگاه بشه که ب بقیه موارد میشه

اما با توجه ب فرهنگمون اون آقا خیلی شعورشون پایین بوده ک جلوی شما همچین حرفی زدن و در ادامه بحث هم کردن و شمارو مثال هم زدن

پس با این اوصاف و با دقت ب شعور اون آقا سعی کنید موضوع رو فراموش کنید

دایی خستس!
کاربر آقا با اجازه اولا درسته که به خرید لوازم بهداشتی باید به همون دید نگاه بشه که ب بقیه موار ...

خدایی بیشعور بود😤

بهش میگفتی خوش به حاله خانومتون  با این زبونه دزازتون به نوار بهداشتی احتیاج نداره زبونه شما هم ...

خخخخ لایکت کردم بعد امضاتو خوندم سریع لایکمو برداشتم😂😂😂

می ترسم یه روزی سر نوار بهداشتی جنگ داخلی بشه:((((((

امکانش هس واقعا.چیزیم هس که با اعصاب خانما رابطه ی مستقیم داره.

نفهمیدم شما چرا انقدر عصبی شدی هرمونای حاملگی بدجوری روت اثر کرده ها😃

بدجووور😂