سارینا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 45 عنوان اگزما 149 بازدید | 11 پست کسی میتونه یه کرم مرطوب کننده برا اگزمای نوزاد ۴۵ روزه بهم معرفی کنه؟ 1397/06/17 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ارتیست عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 886 دکتر برای نی نی من درصدdermaid 1 تجویز کرد.هیدروکورتیزون ضعیفه
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 عزيز دلم براش كيو وي بخر و كرم موستلا براي اگزماي كودكان و تا دو سالش تموم نشده كرم كورتن دار نزنرويغذاي خودت و لباسش دقت كنبراش تشك پنبه سمهلباس فقط و فقط نخ پنبهحمام در خد ماهي ي بارشامبو مخصوص اگزما براش بخرتا ٧ سالگي خوب خوب ميشه😍 من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سارینا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 45 عزيز دلم براش كيو وي بخر و كرم موستلا براي اگزماي كودكان و تا دو سالش تموم نشده كرم كورتن دار ... کیو وی چیه؟
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 کیو وی چیه؟ مارك كرمهمثل موستلاموستلا فك كنم هميشه بايد بزني كيو وي بعد حمام و فقط رو زخم من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 پتوشو چه باشه خوبه؟ من مجبور شدم از اين لخاف هاي لايكو بخرم كه ضد حساسيتهو ابدا لباس رو تو ماشين ننداختم مگه با مايع لباس كودك من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سارینا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 45 من مجبور شدم از اين لخاف هاي لايكو بخرم كه ضد حساسيته و ابدا لباس رو تو ماشين ننداختم مگه با مايع ل ... مرسی از راهنماییت عزیزم
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 مرسی از راهنماییت عزیزم نگران نباش تو خورد و خوراكش رعايت كني زودترم خوب ميشه من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سارینا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 45 نگران نباش تو خورد و خوراكش رعايت كني زودترم خوب ميشه هنوز ۴۵ روزشه فقط شیرخودمو بهش میدم
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 هنوز ۴۵ روزشه فقط شیرخودمو بهش میدم اي جانپس فقط راجب شير خودت مراعات كن حموم نبرو لباسشم دقت كن نخ پنبه باشه لباس مواد تنش نكنخيلي گرمشم نكن!! من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻