آره عزيزم منم عروسيم ٢٢ آذره به جز جهازم هيچي آماده نيس هنوز
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با یه لحن خوشحال و لوس و ناز همش درباره مقدمات و کارای عروسی با شوهرت حرف بزن شاید به مادرش منتقل کردن و خبری شد
تالار رو باید از حالا به فکر باشید رزرو کنید ولی برای بقیه کارا دیر نیست لباس هم خودت جداگونه برو ببین چند جا ببین پرو کن چه مدلی،بیشتر به اندامت میاد که روزای آخر بتونی راحت و.سریع انتخاب کنی ، به کسی نگو با خواهرت یا دوستات برو.
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بیخیال بابا چقد شماها سخت میگیرین...منو شوهرم یه بعد از ظهر رفتیم بیرون لباس عروس خریدیم اومدیم ...اصلنم کار سختو دلهره آوری نبود خیلی هم خوشگلو خاص بود همه میگفتن...
اون گفته عروسیتون با من ،حتما منظورش هزینش بوده دیکه
رزرو تالارو آرابشگاه و آتلیه و...رو که باید باهمسرت بری انجام بدی
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️