2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

189 بازدید | 36 پست

ازبچه داری بدم میومد خدا بهم دوتا داد.حوصلشونم ندارم.نق نق هاشون گریه هاشون ترو خشک کردنشون از پوشک گرفتن از شیر گرفتن بهونه رفتارشون خسته شدم.چرا خدا به اوناییکه بچه نمیخوان میده ولی اونی  که میخواد نمیده؟همش سواله  برام.از صب تا شب پیش منن.شوهرم صب میره ۱۰شب میاد.پشت سرهم هستن ۲سال اختلاف.هرردز همین جوری میگذره برام.باهم دعوا میوفتن منم باید حرص بخورم.اعصابم تحریک شدس.قبل بچه آدم خیییییلیی آرومی بودم خیلی دیر عصبی میشدم.ولی الان دم به دقیقه دعوا میکنمشون.حرص می خورم و اذیت میشم.همش میگم خدا توکه منو میشناختی اینجوریم ازتم بچه نمیخواستم چرا دادی؟بچه میخوام چیکار؟همش دردسره.همش دلشوره اضطراب نگرانی حرص خوردن ...... اصلا فلسفه بچه داری چیه بچه داری کنیم جی بشه. من که لذت نمیبرم .    

خب چرا اوردی؟؟!!!😒😒

حالا که داری لطفا قدرشون رو بدون و اذیتشون نکن😐😐

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم برام سواله چرا به آدمایی که بچه نمی خوام یا.....بچه میده وبه امثال خواهرم که ۱۵ ساله منتظره نمیده...خدایا شکرت😔

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین