2777
2789
عنوان

تسریع بارداری

610 بازدید | 29 پست

دوست دارم زود حامله بشممم

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤

انشاالله...چندوقته اقدامی؟

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕

از دو سه روز قبلتخمک گذاریت تا دو روز بعدش یه روز درمیون اقدام کن.یه ربع بعد رابطه دراز بکش سریع بلند نشو

میگن صبح ها رابطه داشته باشی بهتره.من همون اولین ماه اقدام حامله شدم

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله...چندوقته اقدامی؟

تازگیا یه بار در ماه اقدام میکنم تقریبا دو سه ماهه

ولی زمان تخمک گذاری دقیق نبوده

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
از دو سه روز قبلتخمک گذاریت تا دو روز بعدش یه روز درمیون اقدام کن.یه ربع بعد رابطه دراز بکش سریع بلن ...

خب میگن اینجور احتمال دختر شدن بچه میره بالا

منم پسر دوست دارم

ماهی که من باردارشدم، نه خودم نه شوهرم اصلا استرس نداشتیم وبه بچه فکرنمیکردیم، ازروز8ام سیکل تا 17ام رابطه داشتیم، بعد هر رابطه 10دقیقه پاموبالا نگه میداشتم، توروزایی که فکرمیکردم تخمکذاریم قرص ویتامین ای میخوردم، میگن بهتره رابطه به صورت داگی باشه

از یه طرف ترس اینو دارم نکنه باردار نشم

ماهی که من باردارشدم، نه خودم نه شوهرم اصلا استرس نداشتیم وبه بچه فکرنمیکردیم، ازروز8ام سیکل تا 17ام ...

این کارو انجام دادم

ولی من تنبلی تخمدان دارم

تازه فقط سه ماهه تنظیم شده مریودیم

با دو دوره مصرف سیپروترون

بعد دکتر گفته بود بعد قطع به سریع تر باردار شدن کمک میکنه

این کارو انجام دادم ولی من تنبلی تخمدان دارم تازه فقط سه ماهه تنظیم شده مریودیم با دو دوره مصرف س ...

سیپروترون روزی یدونه میخوردی؟

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
سیپروترون روزی یدونه میخوردی؟

اره

راحت تنظیمم کرد

من هر دکتری بگی رفته بودم

اینو یه دکتر عمومی نوشت

اره راحت تنظیمم کرد من هر دکتری بگی رفته بودم اینو یه دکتر عمومی نوشت

منم میخورم این ماه هنوز نشدم😣قبل اینکه این قرص رو بخورم مرتب بود تقریبا

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
منم بچه میخام ولی الان چهارماهه نشدم😢

چجو اقدام کردی 

تو ماه چندین باررابطه بدون محافظت داشتی؟

چجو اقدام کردی  تو ماه چندین باررابطه بدون محافظت داشتی؟

اره عزیزم دارم ولی یه چیزی،میگم دعوام نکنین ها🙈

من بچه شیرمیدم میگم چون دارم شیرمیدم شاید تا وقتی از،شیر نگیریم باردار نشم

روح عزیزانم رو شاد کنید با یک صلوات