2777
2789
عنوان

تاپیک یادگیری زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 106 پست
خب درس دوم  میریم سراغ درس دوم حروف انگلیسی لازم دیدم که حروف انگلیسی رو یه تعریف کنم به عنوان ...

سلام خانومی. خدا قوت. کار خوبیه. 

یه نکته. capital letters

کلمه letters آخرش s جمع میاد نه s' 

بازم ممنون. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
من چنین چیزی رو اولین بار میشنوم متاسفانه 

یه کم حالت رسمی داره. مخصوصا جایی که میخوای بگی: ببخشید متوجه منظورتون نمیشم. میشه

I'm afraid I don't understand you. 

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کم حالت رسمی داره. مخصوصا جایی که میخوای بگی: ببخشید متوجه منظورتون نمیشم. میشه  I'm afraid ...

ببخشید. رسمی نیست. حالت محاوره‌ای داره. 

ببخشید. رسمی نیست. حالت محاوره‌ای داره. 

ولی فکر کنم نوشته :وقتی به صورت مودبانه میخواید بگید متاسفم بگید Im afraid

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
ولی فکر کنم نوشته :وقتی به صورت مودبانه میخواید بگید متاسفم بگید Im afraid

درسته. ولی مودبانه باشه نمیشه محاوره ای هم باشه؟!   

نگاه کن توی پرانتز با رنگ سبز نوشته spoken.

این یعنی بیشتر در مکالمه استفاده میشه. 

نه منظورم اینه که مثلا وقتی کسیو نمیشناسید و میخواید رسمی باهاش صحبت کنید اینجور بگید.نمیدچنم شاید شما درست میگید😄😄منظور از spoken چیه؟؟؟

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃
نه منظورم اینه که مثلا وقتی کسیو نمیشناسید و میخواید رسمی باهاش صحبت کنید اینجور بگید.نمیدچنم شاید ش ...

فکر نکنم این بشه. spoken نقطه مقابل written هست. یعنی چیزی که توی مکالمه رو در رو استفاده میشه. البته من کاربردشو تو موقعیت رسمی دیدم تو یه فیلم. 

سلام استارترعزیزمیتونی منوراهنمایی کنی؟میتونم توخونه دوره ی مقدماتیشوبخونم یه چیزایی حالیم بشه بعدبرم کلاس فشرده مثلا کتاب504وگرامر

الو الو سلام خداجونم میشه بی بی چک منم مثبت کنی  
سلام استارترعزیزمیتونی منوراهنمایی کنی؟میتونم توخونه دوره ی مقدماتیشوبخونم یه چیزایی حالیم بشه بعدبر ...

عزیزم سلام به نظر من دوره فشرده واسه کسایی خوبه که میخوان یه چیزای رو مرور کنن در هر حال بهترین چیز مرور هست و یاد گیری در زمان طولانی که تکرار کنی

عزیزم سلام به نظر من دوره فشرده واسه کسایی خوبه که میخوان یه چیزای رو مرور کنن در هر حال بهترین چیز ...

پس واسه من امیدی نیست چون بیست وچهارسالمه نمیتونم ازکلاسای ابتدایی شروع کنم

الو الو سلام خداجونم میشه بی بی چک منم مثبت کنی