2777
2789
عنوان

تاپیک یادگیری زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1382 بازدید | 106 پست

ربطی به afraid نداره

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

خب درس سوم 

درس سوم در مورد عدد هاس 

عدد numbers نام بِرز

خب همون جوری که تو فارسی از صفر شروع میکنیم خارجی ها هم از فضا نیومدن از صفر شروع میکنن 

صفر zero ِزرو 

اما میتونیم به صفر oh هم بگیم نکته قشنگیه 

وان ۱ یک 

تو two 2

۳تِری three 

4four فُر

پنج ۵ فایو five 

شش ۶ سیکس six

هفت ۷ سون seven 

هشت اِیت eight 

9ناینnine

10تِن ten

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ١٠ ترم زبان خوندم البته کانون زبان ایران میرفتم...اما خب چون زبان فرارر منم تکرارش نکردم فراموشم شده یکم

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪
اون پستی که خانم فرستادن ببینید من خودمم با وجود این همه کلاس زبان تا حالا نمیدونستم متاسفانه اما نک ...

دامنه زبان خیلی گستردست شایدم درسته نمیدونم

دامنه زبان خیلی گستردست شایدم درسته نمیدونم

صد در صدد همین جوریه زبان یه چیزیه که اگه تو موقعیتش نباشی سریع فراموش میشه مشکلش اینه ما هم وقتی میخوایم یاد میگیریم تکرار نمیکنیم مشکل از اینجاس وگرنه اگر در شرایط باشی همش بر میگردت

یکم تکرار کنی همش یادت میاد عزیزم 

خیلییییی شدیدا به زبان علاقه دارم.خدا کنه یادمم بیاد

مرسیییی

صد در صدد همین جوریه زبان یه چیزیه که اگه تو موقعیتش نباشی سریع فراموش میشه مشکلش اینه ما هم وقتی می ...

اره باید مث مدرس های زبان همش انگلیسی صحبت کرد اینم ی راهشه

خب ادامه درس سوم 

اِلِون ۱۱eleven 

Twelve 12 توا‌ِلو

Thirteen ۱۳ترتین 

Fourteen 14 ف‌ُرتین 

Fifteen ۱۵فیفتین

Sixteen 16سیکس تین

Seventeen 17سِوِن تین 

۱۸ eighteen اِیتین 

Nineteen 19 ناینتین

Twenty20 تواِنتی 

کدوم جعبه لاینتر بهتره

بهترین راه اینه که شما یه دفتر برداری از ابتدایی ترین چیزا شروع کنی وقتی دفترت تموم شد میبینی از صفر شدی ۱۰ دفتر دومی میشی ۱۵ باید ادامه پیدا کنه تا بشی ۵۰ بعد از ۵۰ بری کلاس زبان و باز تمرین تمرین تمرین