2777
2789
عنوان

نی نی

49 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها دوماهه پریم شده دهم هرماه حالا میشه بگیدبهترین روزای اقدام و تخمک گذاریم کی هست و چیکارکنم زودتر نینیداربشم وحالا متفورمین و دوفاستون میخورم

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

از روز ۱۱سیکل تا ۱۵ هرشب 

من ی برنامه داشتم روز تخمک گذاری رو دقیق مشخص میکرد مثل شما که سیکلت ۲۹ روزس وارد میکنی خودش بهت میگه کی باید دقیق اقدام کنی اما در کل ۱۱ سیکل تا ۱۵ سیکل هستش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روز ۱۱سیکل تا ۱۵ هرشب  من ی برنامه داشتم روز تخمک گذاری رو دقیق مشخص میکرد مثل شما که سیکلت ...

یعنی ۱۱هم روز پریودیم تا ۱۵هم ؟

به این کیت ها و اینا نوجه نکن از بعد پریودت شروع کن ی شب درمیون بزا خیالت راحت شه 

ماه قبل ترکیدم همینجور ولی جواب نداد ب شوهرم گفتم پری شدم باورنمیکرد.دیگه ببببببخشید اصلا لذتی نمیبریم برا نزدیکی همش برا بچس

ماه قبل ترکیدم همینجور ولی جواب نداد ب شوهرم گفتم پری شدم باورنمیکرد.دیگه ببببببخشید اصلا لذتی نمیبر ...

اره خسته کننده میشه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤