2777
2789
عنوان

مهمون

109 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من قبلاً خواننده خاموش بودم اما امروز چون دلم گرفته بود تصمیم گرفتم بیام اینجا درد و دل کنم  تا شاید یه کم سبک شم یک از فامیلای(دختر خاله م و شوهرش) از دو سه روزه اومده خونه ما بخدا خیلی دارم اذیت میشم من مجردم و با پدر و مادرم زندگی می کنم اما این دختر خاله م اصلا نمی دونه حریم خصوصی چیه دیشب بدون اجازه میاد می‌ره سر کمد وسایل من و مثل یک فضول میاد میگه خب ببینیم لباس جدید چی گرفتی....دیشب من خودم خجالت کشیدم جلوی شوهرش بی اجازه اومد در کمد باز کرد و نوار بهداشتی اون جا کاملا پیدا بود مادرم منو مقصر می دونه بهم میگه چرا اونجا نوار گذاشته بودی من چه میدونستم دختر خاله ام انقدر فضوله می ره سر کمدم‌ بعدم همش این نیست هی تو کارم دخالت میکنه بهم میگه چرا هنوز ازدواج نکردی؟ نامزد نداری؟ چرا هنوز سر کار نرفتی ؟ یکی نیست بهش بگه آخه بتو چه؟

بزن تودهنش

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا باهاش همکلام نشو اگه متلکی چیزیم گفت بازم یه چتددقیقه همینحور بی تفاوت نگاش کن وقتیم باهات حرف میزنه توجه نکن بهش تا بدونه خوشت نمیاد ازش

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 
کلا باهاش همکلام نشو اگه متلکی چیزیم گفت بازم یه چتددقیقه همینحور بی تفاوت نگاش کن وقتیم باهات حرف م ...

ممنون از راهکارت عزیزم اگه این دفعه دیدم داره بازم با حرفش تو کارم دخالت می کنه سعی می کنم با هاشمی اینکار کنم شاید بفهمه دیگه فضولی نکنه