2777
2789
عنوان

محتاج دعاتونم

95 بازدید | 19 پست

سلام ....خیلی حالم بده اعصابم داغونه ۷ساله فقط سکوت کردم وگذشت کردم وداغون شدم...امروز از زور ناراحتی دیگه گلوم ورم کرده نفسم در نمیاد فقط بغض دارم از ترس  شوهرمم نمیتونم گریه کنم

زن سابقش رو طلاق داد بخاطر خیانت وکلی چیزای دیگه که خانواده شوهرم گفتن.بچشو بزرگ کردم اما تنها کسی که به چشم نیومد تو این زندگی من بودم....الان خانواده همسرم با زن سابق بخاطر لج با من با اون آشتی کردن وپیشنهاد دادن که بره با اونا زندگی کنه.....شوهرمم عصبیه پول نمیده داغونم کرده حتی نمیاد بریم دنبال دوا درمون واسه بچه داریم.....الانم هر وقت دلش بخاد میره سر کار هر وقت نخاد نمیره فقط تا جایی میره که پول مهریه اون زن در بیاد بقیش گور بابای من....اگرم حرف بزنم میگه همش طلبکاری....مشاور میگه زندگیت عاقبتی نداره....امروز بیدار شدم دیدمش خوابیده دارم میترکم دارم نابود میشم

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

دیگه بریدم.....خونه پدر هم نمیتونم برم از اونجا پناه اوردم به این نامرد اما خودش وخانوادش فریبمون داد....در حالی که یکی از فامیلهای معتبرمون تضمینش کردن

من به دعاهای شما....به آمین گفتنتون ایمان دارم هر بار با نفس گرم شما کمی از بار دلم کم شد.....میشه واسه آرامش زندگیم وخوب شدن شوهرم وخانوادش دعام کنید.....خواهش میکنم....آرزوهام همه مردن....نابود شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو دنبال کار، 

اول برو کار مورد نظر تو پیدا کن  اگر اوکی بود به همسرت بگو قصد رفتن به سر کار داری

اگر مانع شد تهدیدش کن مهریه اتو اجرا میذاری!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کاش خدا کمی هوامو داشت ...همه میگن چون این بچه بی مادر رو اینقدر خوب بزرگ کردی خدا هواتو داره....اما خدا حتی به خودم بچه نداده ...خدا حتی دلمو آروم نکرد نمیدونم نقشم تو این زندگی چیه جز پرستار ومستخدم

عزیزم برو دنبال کار،  اول برو کار مورد نظر تو پیدا کن  اگر اوکی بود به همسرت بگو قصد رفتن ...

نمیخام آبرو ریزی کنم....نمیخام کار به دادگاه بکشه....زندگی که حرمتش بره بدرد موندن نمیخوره..دیسک کمر دارم چرا باید در قبال زندگی که بهش دادم خودم برم خرج خودمو در بیارم

خدا کمکت کنه عزیزم

بیا واسه هم دعا کنیم 

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
ان شاءلله مشکلاتت حل میشه.خواهری روزی یه بارزیارت عاشورابخون بت قول میدم هم آروم میشی هم فرجی میشه.

زیارت عاشورا ختمشو گرفتم یاسین....چله بسم الله...امام رضا رفتم ندر ابوالفضل کردم ...نذر امام زمان کردم...۱۲۴هزار صلوات و۱۴ هزار تا رو چندین باره دارم ختم میگیرم...ختم انعام.....هرچی تو فکر کنی..گرهم کوره دیگه حتی ایمانمم ضعیف شده...میگن ابوالفضل مشکل گشاس اما چیزی تو این چند سال ندیدم..حتی مسخرمم کردن گفتن ببینیم ابوالفضلت چه میکنه..اما رو سیاهم کرد

خدا کمکت کنه عزیزم بیا واسه هم دعا کنیم 

باشه عزیزم....خدا فقط میتونم بگم به بهترین وجه ممکن دلتو شاد کنه....چیزی که خودم تو حسرتشم

باشه عزیزم....خدا فقط میتونم بگم به بهترین وجه ممکن دلتو شاد کنه....چیزی که خودم تو حسرتشم

اااالهی امین

الهی ک خیلی خیلی خیلی خیلی زووووود همونی بشه ک میخوای

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
اااالهی امین الهی ک خیلی خیلی خیلی خیلی زووووود همونی بشه ک میخوای

الهییییییی...الهییییی الهیییی آمین

فدای دل مهربونت....همچنین خودت

زیارت عاشورا ختمشو گرفتم یاسین....چله بسم الله...امام رضا رفتم ندر ابوالفضل کردم ...نذر امام زمان کر ...

نگواینطوری😢😢😢آقاابولفضل هیچکی روروسیاه نمیکنه.

کی میگه توروسیاهی توروسفیدترین آدمی هستی که من تاحالا دیدم توایی که حتی نمیخوایی حرمت شوهرتوبشکنی توحجب وحیاداری.کی میگه توتنهایی توخدایی بالاسرتوداری من ازخودم نمیگم دیدم که میگم.

امیدتوازدست نده هرکس اذیتت کرد بسپارش به خدا وقسمش بده به خون آقاامام حسین جوابتومیده.اصلاامیدتوازدست نده ناامیدی کارشیطان رجیمه لعنت شدست.بچه همداری کی میگه نداری همونی که بزرگ کردی بچته.چون توواسش مادری کردی .

واست دعامیکنم البته من بنده روسیاااه خدام ولی واست دعامیکنم.