شمام وقتی اعلان پوشه پیام های نی نی سایت میاد میاد احساس میکنید تعلیق شدید..... لامصب فوبیای تعلیق گرفتم🫂🤣🤣💔😐
کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
برام اهمیتی نداره. فقط مشکلم اینه هر بار جواب میدم به درک یا فدا سرم. ولی جوابم ارسال نمیشه 😂😂
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
من که احساسی ندارم تعلیقم بشم مهم نیست حرفمو میزنم
منم همین طور بارها تعلیق شدم و الان حساب اصلیم تعلیقه با چند نفر اینجا در ارتباطم بخاطر اون رعایت میکنم یک مقدار و خیلی جاها جلوی خودمو میگیرم
کاربر قدیمی هستم....تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂🫀عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین💫🫀
اون اک من رو که دیشب تعلیق کردن تازه میخواستم جوابت رو بدم🤦🏻♀️ و برای من اعلان نمیاد یهو میبینم ن ...
وای حتما باگه سایته برا منم بوده چند وقت پیش اینجوری💔🫂