2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 80 پست
وای ی ملیون زیاده .اخه چ معلوم از نوع خطرناکش بوده ک واکسن زدی 

اخه واکسنه چند نوع ویروسشو پوشش میده حتی بی خطر ها رو

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خب دولتی مطمئنا کمتره گفتم بهم گفت دونه ای ۱۵۰ تومن 

واویلا خیر نبینن مردم گیره کارشون هرچی میتونن گرون میگن 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخه واکسنه چند نوع ویروسشو پوشش میده حتی بی خطر ها رو

شما مگ چجوریه من حالت خوشه ای داره ریز ریز ابتدای واژن .کانال تبریزیان دارم میگه بیاین دو داروی میدم مخلوط کنین ی هفته ای خوب میشین 

شما مگ چجوریه من حالت خوشه ای داره ریز ریز ابتدای واژن .کانال تبریزیان دارم میگه بیاین دو داروی میدم ...

منم اول خیلی ریز بود یه دونه بود نمیدونستم ژیلت کشیدم پخش شد و شده ۵ تا یکیش همینجوری خوشه ای و اویزونه  خدا کمکمون کنه بتوتیم از شرش خلاص شیم من که بیشتر از لحاظ روحی اذیت میشم تا جسمی 😣

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
منم اول خیلی ریز بود یه دونه بود نمیدونستم ژیلت کشیدم پخش شد و شده ۵ تا یکیش همینجوری خوشه ای و اویز ...

الهی عزیزم منم همونجوریم از پریروز یکسره تو خونه دراز کشیده تو فکرم .اینجا سخته پیام دادن هروقت اومدی ای دیمو میدم با یکی مشورت کردم ب توهم بگم انجام بده انشالله خوب شیم .منم داخل پردونه ریزه 

منم اول خیلی ریز بود یه دونه بود نمیدونستم ژیلت کشیدم پخش شد و شده ۵ تا یکیش همینجوری خوشه ای و اویز ...

Fahim1660

عزیزم خصوصی پیام دادم ببین 

سلام عزیزم ببخشیدکه دیر جواب میدم ،ماله من هم اونطوری بود ،نزدیکی میکردیم سوزش داشت مثل زخم ،بخدا با اون خوب خوب شد اصلا چیزی نمونده یکماه بخور انشاالله اگه حتی یه کم تغییر دیدی ادامه بده تا کاملا از بین برن 

سلام عزیزم ببخشیدکه دیر جواب میدم ،ماله من هم اونطوری بود ،نزدیکی میکردیم سوزش داشت مثل زخم ،بخدا با ...

مرسی عزیزم .اشکال نداره 😚😚😚

سلام عزیزم ببخشیدکه دیر جواب میدم ،ماله من هم اونطوری بود ،نزدیکی میکردیم سوزش داشت مثل زخم ،بخدا با ...

ی سوال برا کسی ک حاملست خوبه استفاده کنه