2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 80 پست
ی سوال برا کسی ک حاملست خوبه استفاده کنه 

اگه فشارخون بالا نداشته باشه آره میتونه،درضمن اگه براتون یبوست آورد صبح ناشتا میل کنید ،خانمی اگه برای اونجا هم فایده نکنه ،که مطمعنم میکنه چای نعناع خیلی فایده ها داره ،اینترنت سرچ کنید میبینید

اگه فشارخون بالا نداشته باشه آره میتونه،درضمن اگه براتون یبوست آورد صبح ناشتا میل کنید ،خانمی اگه بر ...

مرسی عزیز دلم .انشالله نتیجشو میگم 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها این خود خرفس که مرسی دوستم که عکسشو گذاشتی پیامای خصوصیتم خوندم ممنون 😘

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اگه فشارخون بالا نداشته باشه آره میتونه،درضمن اگه براتون یبوست آورد صبح ناشتا میل کنید ،خانمی اگه بر ...

عزیزم ی سوال دیگ ببخشید .از شما حالا دونه بزرگ بود یا دونه ریز من پرا دونه ریزس خیلی هم بزرگ شده 

عزیزم ی سوال دیگ ببخشید .از شما حالا دونه بزرگ بود یا دونه ریز من پرا دونه ریزس خیلی هم بزرگ شده&nbs ...

خواهش میکنم ماله من اول دونه ها ریز زیر پوستی بود بعدا بزرگترشدن وزیزپوستی بود ویواش یواش داشت زخم میشد نوقع ن.ز.دیکی،که نعناع به دادم رسید😃😃😃

خواهش میکنم ماله من اول دونه ها ریز زیر پوستی بود بعدا بزرگترشدن وزیزپوستی بود ویواش یواش داشت زخم م ...

تو یک تاپیک نوشته بود کسی ک یل داره باید برای بیماری ایدز هم بررسی شه .واای خداای من .😢

[QUOTE=68887536]تو یک تاپیک نوشته بود کسی ک یل داره باید برای بیماری ایدز هم بررسی شه .واای خداای من .😢فقط نگران نباش ،استرس برای هر بیماری مضر است بی هیال باش وبا خیال آسوده نعناع رو بنوش ،فکرهای بد هم نکن آیة الکرسی بخون هروقت فکر بد اومد سراغت ،در ضمن همسرت هم بهداشت رو رعایت بکنه تو رابططتون

تو یک تاپیک نوشته بود کسی ک یل داره باید برای بیماری ایدز هم بررسی شه .واای خداای من .😢

زندایی من قابله خونگی هست ،برای هر درد بی درمونی نعناع رو تجویز میکنه ،منم وقتی شروع کردم برام مسخره میومد ولی درمان شد ،بوی بد اونجا هم ،،بوی بد دهان ،اسید معده ،سرفه های مکرر ،،همه رو درمان میکنه این چای ،،برای داشتن پوستی شفاف ،بهترینه

زندایی من قابله خونگی هست ،برای هر درد بی درمونی نعناع رو تجویز میکنه ،منم وقتی شروع کردم برام مسخره ...

وای چ خوب خیلی خوبه 

سلام  استارتر لطفا بیا از حالت خبر بده خوب شدی چای نعنا اثر داشت؟ چه کار کردی زگیلها رفت تورو خ ...

درخواست دوستی دادم قبول کن بگم بهت عزیزم 

چجوری باید استفاده کرد عزیزم؟ نعناع تازه؟

نه نعناع خشک شده ی قاشق چایی خوری بریز تو اب جوش دم بکشه ی چیزی بزار روش بعد بخور