2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 80 پست
عزیزم نعناع خشک رو یک ق چای خوری ریختم تو یه فنجان آب جوش وپنج دقیقه روش در گذاشتم دم کشید بعد از صا ...

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم نعناع خشک رو یک ق چای خوری ریختم تو یه فنجان آب جوش وپنج دقیقه روش در گذاشتم دم کشید بعد از صا ...

منم درست کردم پس همینارو تا یک ماه استفاده میکنم .عزیزم شما دستورشو از کجا اوردین

؟؟

من الان نگا کردم داخل واژنم پر دونه ریزه هست همین اولشم دوسه هست از اونای داخل بزرگتر .دارم سکته میک ...

اگه دونه هست و ریزه احتمالا زگیله فقط اصلا اصلا اصلا تاکید میکنم ابدا تیغ و ژیلت نکش فقط پودر یا کرم موبر استفاده کن و گرنه زیاد میشه  حتما هم برو دکار پیگیری کن ولی اگه زیر نظر پزشک باشی چیز خاصی نیست نگران نباش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اگه دونه هست و ریزه احتمالا زگیله فقط اصلا اصلا اصلا تاکید میکنم ابدا تیغ و ژیلت نکش فقط پودر یا کرم ...

اره پراز دونه ریزه بود من ک داخلشو نمیدیدم الانم عکس گ و تو اینه نگا کردم دیدم اونجوریم .از دیروز دیگه کارم شده گریه .حالا میسوزننش چیکار میکنن؟😢😢😢

اره پراز دونه ریزه بود من ک داخلشو نمیدیدم الانم عکس گ و تو اینه نگا کردم دیدم اونجوریم .از دیروز دی ...

لیزر نباید بکنی چون زیادش میکنه باید فریزش کنی که اسمش کرایو تراپی هست که دونه ها میره و مشکلی نداری ولی ویروسش تو بدنت میمونه که باید مرتب پاپ اسمیر کنی حالا برو دکتر خودش بیشتر راهنماییت میکنه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
لیزر نباید بکنی چون زیادش میکنه باید فریزش کنی که اسمش کرایو تراپی هست که دونه ها میره و مشکلی نداری ...

مرسی عزیزم .من رفتم دکتر گفت بیا بستری شو یک صب تا ظهر برات ورمیدارم .اصلا بحث دارو نکرد 

مرسی عزیزم .من رفتم دکتر گفت بیا بستری شو یک صب تا ظهر برات ورمیدارم .اصلا بحث دارو نکرد 

کی رفتی دکتز؟؟؟ خب اره حتما مستقیم رفته سراغ فریز دکتر من اول کرم نوشت در ضمن واکسن گارداسیل هم زدم 

راستی نگفت هزینش چقدره؟؟؟؟

کی رفتی دکتز؟؟؟ خب اره حتما مستقیم رفته سراغ فریز دکتر من اول کرم نوشت در ضمن واکسن گارداسیل هم زدم& ...

نمیدونم میخواد چیکار کنه گفت بیا کارتو انجام بدم .واکسن الان اثر داره .نه چیزی نپرسیدم برا هزینش که ب نظرت زیاد میشه؟ازمایشم نوشته.ازمایش شماهم انجام دادی ؟نوع مال  شما چی بود خیلی میترسم .هزینه ازمایش چنده ؟

نمیدونم میخواد چیکار کنه گفت بیا کارتو انجام بدم .واکسن الان اثر داره .نه چیزی نپرسیدم برا ه ...

والا واکسن که درمان نمیکنه دکتر من گفت فقط امکان ابتلا به سرطان رحم رو ۱۵ سال به عقب میاندازه هزینه واکسنم حدود یک میلیون شد سه نوبت ۳۰۰ تومنی زدم الان مطمئنن با این دلار گرونتر شده اخه امریکایی بود 

ازمایش ندادم هنوز نوعشو مشخص کنم 

هزینه فریز هم دکارم گفت مرحله اول دونه ای ۷۰ تومن مرحله تکمیلی دونه ای ۸۰ تومن حالا میخوام جاهای دولتی هم قیمت بگیرم من پنج تا دارم حدود ۷۵۰ هزینه فریزش میشه تو مطب خصوصی 😣😣😣

نمیدونم میخواد چیکار کنه گفت بیا کارتو انجام بدم .واکسن الان اثر داره .نه چیزی نپرسیدم برا ه ...

عزیزم میشه نتیجه کارتو همین جا برام بگی اخه من فعلا پولم جور نیست برا فریز اگه زودتر از من انجام دادی بیا بهم نتیجشو بگو مرسی😘

عزیزم میشه نتیجه کارتو همین جا برام بگی اخه من فعلا پولم جور نیست برا فریز اگه زودتر از من انجام داد ...

باشه عزیزم .مگه گفتن چقدر میشه .منم ندارم اگ زیاد شه گفته بیا بیمارستان اونجاک میخوام برم دولتیه

والا واکسن که درمان نمیکنه دکتر من گفت فقط امکان ابتلا به سرطان رحم رو ۱۵ سال به عقب میاندازه هزینه ...

وای ی ملیون زیاده .اخه چ معلوم از نوع خطرناکش بوده ک واکسن زدی 

باشه عزیزم .مگه گفتن چقدر میشه .منم ندارم اگ زیاد شه گفته بیا بیمارستان اونجاک میخوام برم دولتیه

خب دولتی مطمئنا کمتره گفتم بهم گفت دونه ای ۱۵۰ تومن