2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام زگیل از عفونتهای درمان نشده است که اونقدر انباشته میشه که زخم میشه وتبدیل به زگیل میشه ،من داشت ...

وای خدای من خیله خوبه خداروشکر .یعنی اماده گرفتی یا نعنای دم کرده .یا اماده ها 

💞خـاطِـره‍ مَغـضُ میتِـرکونه‍ مِـصِ یـه‍ بُمـبِ سـاعَتـی...💞
زگیل تناسلی میگی نه بابا هیچئ نیست من دودفعه اینجورشدم

خیر نبینه این دکتره میگم خطرناکه ورداشته میگ بله ک خطرناکه همینه ک سرطان میشه .شماهم زخمی شدی همینجوری

سرطان گردن رحم. عامل سرطان گردن رحم یا همون سرویکس چند نوع زگیل تناسلیه. اغلب زگیل های تناسلی بیخطر ...

اها ممنون از راهنماییای همتون دلم ارومتر شد 

سرطان گردن رحم. عامل سرطان گردن رحم یا همون سرویکس چند نوع زگیل تناسلیه. اغلب زگیل های تناسلی بیخطر ...

اگ سرطان باشه مثلا رحمو برمیدارن ؟

خیر نبینه این دکتره میگم خطرناکه ورداشته میگ بله ک خطرناکه همینه ک سرطان میشه .شماهم زخمی شدی همینجو ...

قشنگ تمام بدنم گوله گوله بود درد وحشتناک نمیتونستم راه برم متاهلی ؟

اگ سرطان باشه مثلا رحمو برمیدارن ؟

عزیزم از اونایی که مشکوک به داشتن زگیل تناسلی هستن باید آزمایش به عمل بیاد. بعد ببینن خطرناک هست یا نه. اگر باشه به صورت دوره ای مثلا 6 ماه یکبار پاپ اسمیر میدن. و خیلی سریع متوجه میشن که سرویکس مشکل پیدا کرده یا نه و با درمان های راحت خوب میشن. 

شما هم خودت رو اذیت نکن اصلا دکتر به قطع نگفته زگیل هست یا نه. 

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
عزیزم از اونایی که مشکوک به داشتن زگیل تناسلی هستن باید آزمایش به عمل بیاد. بعد ببینن خطرناک هست یا ...

ممنون عزیزم

من حالت زخم و خونی شده یکم سفیدی گوشتی نیست .شماهم دارین .برا درمانش چیکار کردین 

برا من زگیله رنگ پوسته خیلی هم ریزه 

احتمالا برا شما زگیل نیست اخه نباید خونی و دردناک باشه تو رو خدا به یه متخصص خوب نشون بده 

من واکسن گارداسیل رو تو سه نوبت زدم یه کرم موضعی هم زدم که اثر نداشت حالا میخوام فریزشون کنم و برا تقویت سیستم ایمنی بدنم یه قرص دکتر برام نوشت 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای خدای من خیله خوبه خداروشکر .یعنی اماده گرفتی یا نعنای دم کرده .یا اماده ها 

عزیزم نعناع خشک رو یک ق چای خوری ریختم تو یه فنجان آب جوش وپنج دقیقه روش در گذاشتم دم کشید بعد از صافی ردش کردم نوش جان کردم با قند

عزیزم نعناع خشک رو یک ق چای خوری ریختم تو یه فنجان آب جوش وپنج دقیقه روش در گذاشتم دم کشید بعد از صا ...

وااای رمان جان من حواسم پرت زخمایی ک داشتم بود الان داخل واژنو نگا کردم بیرونم هست توهم پر دونه ریزه خیلیه ؟شما چجوری بودی 

برا من زگیله رنگ پوسته خیلی هم ریزه  احتمالا برا شما زگیل نیست اخه نباید خونی و دردناک باشه تو ...

من الان نگا کردم داخل واژنم پر دونه ریزه هست همین اولشم دوسه هست از اونای داخل بزرگتر .دارم سکته میکنم از چی اینجوری شدیم ای خدااا😢😢 

عزیزم نعناع خشک رو یک ق چای خوری ریختم تو یه فنجان آب جوش وپنج دقیقه روش در گذاشتم دم کشید بعد از صا ...

الان دیگ خوب خوب شدی