2777
2789
عنوان

میتونم بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 37 پست
خیلی موقع قطره خوردن اذیتم میکنه یه نصفع دندون بیشتر نداره با پارچه پاک کنم یا مسواک انگشتی؟

اکه نسواک میذاره که با مسواک انگشتی من با پارچه نم دار پاک میکردم سریع هم بهش اب میدادم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
این چه عنوانیه،یکم مرور کنین بعد تاپیکتونو ثبت کنین،بازدیدکننده جمع کنین به چه قیمتی😑

شاید شما اینطوری باشین که بخاطر بازدید کننده عنوان مزخرف بزنین کافر همه را به کیش خود پندارد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروزومال هم اگه پیدا کنی خوبه خوشمزس و سیاه نمیکنه دندونو بچه منم خیلی بد قطره میخوره فقط همین سیدرا ...

عزیزم من دیشب فروزمال خریدم خورد و خداروشکر بالا نیاورد  خیلی خوب بود خدا خیرت بده الان روزی یک سی سی بدم کافیه؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم من دیشب فروزمال خریدم خورد و خداروشکر بالا نیاورد  خیلی خوب بود خدا خیرت بده الان روزی یک ...

سلام عزیزم دختر منم فقط سیدرال رو خوب میخورد، میشه بگی فروزومال رو چند خریدی؟ و اینکه مثل سیدرال خوشمزه ست؟

ن نده😅جمعس

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

سلام عزیزم دختر منم فقط سیدرال رو خوب میخورد، میشه بگی فروزومال رو چند خریدی؟ و اینکه مثل سیدرال خوش ...

سی و هفت خریدم عزیزم خیلی عالیه دقیقا مث سیدرال هست طعمش شیرینه و اصلا مزه اهن نداره و برای معده های حساس هست و جذبش هم بالاست پسر من قطره های دیگه ارو بالا میاره فقط سیدرال بهش می افتاد که اونم پیدا نمیشه فروزمال همون سیدرال ایرانی هست من که راضی بودم

عزیزم من دیشب فروزمال خریدم خورد و خداروشکر بالا نیاورد  خیلی خوب بود خدا خیرت بده الان روزی یک ...

اره عزیزم کافیه قربونت خداروشکر ک میخوره

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  
اره عزیزم کافیه قربونت خداروشکر ک میخوره

عزیزم ممنونم خدا ایشالله گل پسرتو زیر سایه پدر و مادرش حفظ کنه