ننهعلی مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 عنوان میتونم بدم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 37 پست پسرم یازده ماهشه میتونم بهش شربت فروگلوبین به جای قطره اهن بدم؟ جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه.. 1397/06/15 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 اره سیاه میکنه چه بد .. مرسی عزیزم جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
6774 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 720 منم تا دیشب سیدرال میدادم الان دیگه پیدا نمیشه عزیزم قطره اشو نوشته بود یا شربتش؟ روزی 1ونیم سی سی میدم با قطره چکون مگه شربت و قطره فرق میکنه نمیدونستم اره خیلی بد گیر میاد من خیلی وقته پیش تعداد زیاد گرفتم که داشته باشم چند ماه چرا فرامکس نمییدی بهش دندونم سیاه نمیکنه هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 دکتر به پسر من از یازده ماه و نیمگی داد سیاه شدن دندون هم بستگی به جنس دندون بچه داره و ... خیلی موقع قطره خوردن اذیتم میکنه یه نصفع دندون بیشتر نداره با پارچه پاک کنم یا مسواک انگشتی؟ جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
6774 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 720 خیلی موقع قطره خوردن اذیتم میکنه یه نصفع دندون بیشتر نداره با پارچه پاک کنم یا مسواک انگشتی؟ با گاز استریل نم دار پاک کن هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 روزی 1ونیم سی سی میدم با قطره چکون مگه شربت و قطره فرق میکنه نمیدونستم اره خیلی بد گیر میاد من خیلی ... اونو باید با اب زیاد قاطی کنم نصفشو میخوره دیگه نمیخوره مگه که نصف نصف بدم که خیلی سخته جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 با گاز استریل نم دار پاک کن ممنونم عزیزم از راهنماییتون جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
6774 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 720 اونو باید با اب زیاد قاطی کنم نصفشو میخوره دیگه نمیخوره مگه که نصف نصف بدم که خیلی سخته فروزومال هم اگه پیدا کنی خوبه خوشمزس و سیاه نمیکنه دندونو بچه منم خیلی بد قطره میخوره فقط همین سیدرال و میخوره 10 نو قطره امتحان کردم هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 آخه این عنوانهای منحرفی چیه خداوکیلی😅😅 تو عنوان شربت فروگلوبین نوشته بودم نمیدونم چرا پاک شده یکم جنبه داشته باشین جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عرووسک عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 3840 شربتش هم دندون رو سیاه میکنه؟ شربت و یکسال ب بالا بده سیاه نمیکنه پشت سرش اب بده
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 فروزومال هم اگه پیدا کنی خوبه خوشمزس و سیاه نمیکنه دندونو بچه منم خیلی بد قطره میخوره فقط همین سیدرا ... جدی؟ امشب میر م دنبالش مرسی عزیزم لطف کردی این اهنم واقعا دغدغه ایی شده برای خودش جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
taranom_baran عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 1969 تو عنوان شربت فروگلوبین نوشته بودم نمیدونم چرا پاک شده یکم جنبه داشته باشین والا عنوانت از حد جنبه ما فراتره😆شما مواظب باش😤
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 والا عنوانت از حد جنبه ما فراتره😆 شما مواظب باش😤 خدواند ایشالله ذهنهای منحرف را شفا دهد جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
taranom_baran عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 1969 خدواند ایشالله ذهنهای منحرف را شفا دهد ایشالادعای مادرا گیراست😅ولی فکر نکنم خیلی مشکل از ما باشه ها،آمار بازدیدتو یه نگاه بنداز😐
ننهعلی مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 8254 ایشالا دعای مادرا گیراست😅 ولی فکر نکنم خیلی مشکل از ما باشه ها،آمار بازدیدتو یه نگاه بنداز😐 😐 جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
پگاه44 عضویت: 1394/07/24 تعداد پست: 9994 این چه عنوانیه،یکم مرور کنین بعد تاپیکتونو ثبت کنین،بازدیدکننده جمع کنین به چه قیمتی😑 مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه