2777
2789
عنوان

میتونم بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 37 پست
منم تا دیشب سیدرال میدادم الان دیگه پیدا نمیشه عزیزم قطره اشو نوشته بود یا شربتش؟

روزی 1ونیم سی سی میدم با قطره چکون مگه شربت و قطره فرق میکنه نمیدونستم اره خیلی بد گیر میاد من خیلی وقته پیش تعداد زیاد گرفتم که داشته باشم چند ماه 

چرا فرامکس نمییدی بهش دندونم سیاه نمیکنه

هیچ وقت باطن زندگی خودت با ظاهر زندگی مردم مقایسه نکن  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر به پسر من از یازده ماه و نیمگی داد  سیاه شدن دندون هم بستگی به جنس  دندون بچه داره و ...

خیلی موقع قطره خوردن اذیتم میکنه یه نصفع دندون بیشتر نداره با پارچه پاک کنم یا مسواک انگشتی؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خیلی موقع قطره خوردن اذیتم میکنه یه نصفع دندون بیشتر نداره با پارچه پاک کنم یا مسواک انگشتی؟

با گاز استریل نم دار پاک کن

روزی 1ونیم سی سی میدم با قطره چکون مگه شربت و قطره فرق میکنه نمیدونستم اره خیلی بد گیر میاد من خیلی ...

اونو باید با اب زیاد قاطی کنم نصفشو میخوره دیگه نمیخوره مگه که نصف نصف بدم که خیلی سخته

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اونو باید با اب زیاد قاطی کنم نصفشو میخوره دیگه نمیخوره مگه که نصف نصف بدم که خیلی سخته

فروزومال هم اگه پیدا کنی خوبه خوشمزس و سیاه نمیکنه دندونو بچه منم خیلی بد قطره میخوره فقط همین سیدرال و میخوره 10 نو قطره امتحان کردم

آخه این عنوانهای منحرفی چیه خداوکیلی😅😅

تو عنوان شربت فروگلوبین نوشته بودم نمیدونم چرا پاک شده یکم جنبه داشته باشین

فروزومال هم اگه پیدا کنی خوبه خوشمزس و سیاه نمیکنه دندونو بچه منم خیلی بد قطره میخوره فقط همین سیدرا ...

جدی؟ امشب میر م دنبالش مرسی عزیزم لطف کردی این اهنم واقعا دغدغه ایی شده برای خودش

والا عنوانت از حد جنبه ما فراتره😆 شما مواظب باش😤

خدواند ایشالله ذهنهای منحرف را شفا دهد

ایشالا دعای مادرا گیراست😅 ولی فکر نکنم خیلی مشکل از ما باشه ها،آمار بازدیدتو یه نگاه بنداز😐

😐